DIPPING - TESTOWANIE
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Edit: cos tam odpisalem. potem jednak przejrzalem posty kolegi bartekk i przeczytalem wzruszajaca historie o ciezkim zyciu 13latka ktoremu brak kasy na figurki (http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?p=112129#112129 - click! podeslalem juz do Pani Ewy Drzyzgi, a noz w TVN powiedza cos o ciezkim losie mlodcianego hobbysty?)
Az mi sie smutno zrobilo, wiec wywalilem swoj wczesniejszy, pelen niemilej ironii post. Los chyba wystarczajaco pokaral chlopaka, nie bede wiec publicznie kopal lezacego.
Mimo to wyrazam szczera nadzieje, ze ktos inny skomentuje bardziej rzeczowo efekty uzycia swietego graala - osobiscie jestem z niego zadowolony, choc do OnG raczej i tak bede uzywal starej bejcy.
Az mi sie smutno zrobilo, wiec wywalilem swoj wczesniejszy, pelen niemilej ironii post. Los chyba wystarczajaco pokaral chlopaka, nie bede wiec publicznie kopal lezacego.
Mimo to wyrazam szczera nadzieje, ze ktos inny skomentuje bardziej rzeczowo efekty uzycia swietego graala - osobiscie jestem z niego zadowolony, choc do OnG raczej i tak bede uzywal starej bejcy.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
kolega na Macki Wojny dippowal hellcanona..
jakies dzieciaki z ojcem przyszly na turniej popatrzec. i jeden skomentowal ze 'cos takigo to sie maluje chyba dluzej i trudniej niz skarsnika i gobble' pokazujac model robiony w jeden wieczor..![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
jakies dzieciaki z ojcem przyszly na turniej popatrzec. i jeden skomentowal ze 'cos takigo to sie maluje chyba dluzej i trudniej niz skarsnika i gobble' pokazujac model robiony w jeden wieczor..
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
ignoranttedzio pisze:ze jedna jest z firmy Sadolin a druga np z firmy dulux wg mnie nie ma jakichs wielkich roznic
ja kupiłem tylko 3 bejce w życiu z czego 2 do dippingu i mogę cie zapewnć że czasem różnice są kolosalne
kup sobie np bejce benjamina moore'a. Do drewna jest świetna. ale do dippingu sie nie nadaje bo jest rzadka jak woda.
pozatym różnią się odcienie kolorów. każda firma ma nieco inne odcienie
-
- Kretozord
Kiedy ktoś tego neo bachora zbanuje?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
@Bartekk Soim zachowaniem na forum pokazujesz nam ze jestes dzieckiem neo.
CO do bejcy to kazdej firmy sa kolosalnie rozne jedne schna szybciej drugir wolniej, konsystencja no a nie wspomne juz o kolorach osobiscie nie lubie dippingu, wydaje mi sie ze rozrabiajac odpowiednie Inki mozemy uzyskac ten sam efekt a nawet lepszy.
CO do bejcy to kazdej firmy sa kolosalnie rozne jedne schna szybciej drugir wolniej, konsystencja no a nie wspomne juz o kolorach osobiscie nie lubie dippingu, wydaje mi sie ze rozrabiajac odpowiednie Inki mozemy uzyskac ten sam efekt a nawet lepszy.
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
Zdaje sie, że ty to pokazujesz , ponieważ nie jest to związane z wątkiem.
Używaj znaków ort, skoro ja ich się staram używać a ty mnie napominasz. Określenie dziecko neo odnosi się głównie do spamu, offtopu i pisania w ten sposób: I staisek pojehal do dmu.
PAX
Bejca jak bejca, farbka jak farbka. ktoś dodał jakiejkolwiek farbki do bejcy? jaki efekt?
Używaj znaków ort, skoro ja ich się staram używać a ty mnie napominasz. Określenie dziecko neo odnosi się głównie do spamu, offtopu i pisania w ten sposób: I staisek pojehal do dmu.
PAX
Bejca jak bejca, farbka jak farbka. ktoś dodał jakiejkolwiek farbki do bejcy? jaki efekt?
I wlasnie ten tekst pokazuje ze piszesz straszne glupoty robisz to celowo??. Jak chcesz bejce zmieszac z FArba ???????? jak Ci sie uda i wyjdzie z Tego cos do uzytku to CI pogratuluje.bartekk pisze: Bejca jak bejca, farbka jak farbka. ktoś dodał jakiejkolwiek farbki do bejcy? jaki efekt?
Też mu to chiciałem wypomnieć ale w tym szaleństwie jest metoda...
niestety bejce są pomimo wszystko na pigmentach.. więc teoretycznie można to zrobić.. co prawda nie z każdą farbą o ile nie trzeba by było użyć czystego pigmentu, ale efekty byłyby raczej mierne, no i na cholerę zmieniać kolor bejcy skoro jest tyle odcieni?????
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Ale w sumie to nie ma po co wyprowadzać go z błędu... będzie więcej tekstów na basha
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
niestety bejce są pomimo wszystko na pigmentach.. więc teoretycznie można to zrobić.. co prawda nie z każdą farbą o ile nie trzeba by było użyć czystego pigmentu, ale efekty byłyby raczej mierne, no i na cholerę zmieniać kolor bejcy skoro jest tyle odcieni?????
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Ale w sumie to nie ma po co wyprowadzać go z błędu... będzie więcej tekstów na basha
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)