[MASTER] DMK Kraków-Zielonki 3x4500 9 Age 13-14 Styczeń 2024
Re: [MASTER] DMK Kraków-Zielonki 3x4500 9 Age 13-14 Styczeń 2024
parringi sa w NR rozpy dosle w ciagu dnia
Widze, ze zaznaczylem nie na tym modelu generala. Moge to zmienic, czy bedzie jakas drakonska kara?
hej wg regulaminu z pierwszego postu --> -3 DP za każdą mało istotna zmianę, uzupełnienie. Duże zmiany w rozpiskach zakazane.
Hej, błąd w mojej rozpisce. MakeWay Ambush.
Vizier, Shield (Kadim Binding), Battle Standard Bearer (Legion Standard), Blunderbuss, Great Weapon, Hand Weapon (Eldritch Inscriptions), Rod of Battle, Mask of Ages
Vizier powinien mieć Eldritch Inscriptions na Great Weaponie.
Vizier, Shield (Kadim Binding), Battle Standard Bearer (Legion Standard), Blunderbuss, Great Weapon, Hand Weapon (Eldritch Inscriptions), Rod of Battle, Mask of Ages
Vizier powinien mieć Eldritch Inscriptions na Great Weaponie.
napisałem na priv, napisz do mnie na fb albo on niech napisze to mu powiem co i jak
jak sie dogadacie to dajcie mi znac dodam panterq na NR
ok Panterq dodany do Obeliska
Pożyczę na turniej:
- Od 2 do 9 jezzaili - w najgorszym wypadku jakiekolwiek inne weapon teamy (wtedy wystarczą 2)
- 8 gutter runnerów / shadowfur stalkerów
- 2 murmillo brutesów (ewentualnie zwykłych ratogrów)
Płacę szkłem przy odbiorze figurek na początku turnieju.
- Od 2 do 9 jezzaili - w najgorszym wypadku jakiekolwiek inne weapon teamy (wtedy wystarczą 2)
hej nie zapodział sie, skasowalem bo takie bylo zyczenie selekcjonerów, nie musisz miec linka, jestes uczestnikiem wiec w swoim koncie wchodzisz w my tournaments i tam masz
Mogę wziąć 4 jezzaile i 3 flamethrowery i 2 rat ogryHoax pisze: ↑11 sty 2024, o 15:04 Pożyczę na turniej: