Druga armia do VC
Druga armia do VC
Bym chcial zbierac druga armie o innym stylu gry ale nie wiem jaka i kieruje tutaj prozbe do was abyscie mi jakos pomogli poniewaz nie wiem jaka armie wybrac?
Zastanawiam sie nad Lizardmenami WE TK i chyba to wszystko
Zastanawiam sie nad Lizardmenami WE TK i chyba to wszystko
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
No ja myślę, że WE. Strzelanie, skirmishe, mobilność...
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Treeman, z tego co mi się wydaje, ma 6S... No, ale tu masz argumentum certum, bo Lizaki mają Kroxigory...
Witam.
Rozumiem, że Imperium ma najbardziej przeje$%$% grając z WE .
Mi się jeszcze z Imperium nie udało przegrać Z dwarfami tak samo <raz tylko >....
Ja bym wybrał WE, dużo kombinowania, fajne jednostki, ładne figurki .
Magia jest dość specyficzna ale jak najbardziej grywalna.
Pozdrawiam.
Rozumiem, że Imperium ma najbardziej przeje$%$% grając z WE .
Mi się jeszcze z Imperium nie udało przegrać Z dwarfami tak samo <raz tylko >....
Ja bym wybrał WE, dużo kombinowania, fajne jednostki, ładne figurki .
Magia jest dość specyficzna ale jak najbardziej grywalna.
Pozdrawiam.
,, ... I zesłał ich Pan by siali zamęt i zniszczenie ... "
Ja na twoim miejscu wybierałbym 2. armię ze względu bardziej na figurki niż na zasady
Bo jak już masz 1. i nią grasz i jest fajnie, to możesz zacząć zbierać 2. i powoli, dokładnie ją malować, nie spiesząc się z tym, bo i tak masz czym grać
A między WE a Lizakami to myślę że Lizaki są ciekawsze, bo mają i kawalerie i skirmish i lataczy i strzelaczy i wielkie monstery.
Bo jak już masz 1. i nią grasz i jest fajnie, to możesz zacząć zbierać 2. i powoli, dokładnie ją malować, nie spiesząc się z tym, bo i tak masz czym grać
A między WE a Lizakami to myślę że Lizaki są ciekawsze, bo mają i kawalerie i skirmish i lataczy i strzelaczy i wielkie monstery.
Witam.
Skirmisz: Skauci, Waywatcherzy, Glade Guards, Driady, Tancerze Wojny
Strzelacze: Glade Guards
Wielkie Monstery i te mniejsze: Drzewo i Treekiny, Orły
... fakt WE nie mają takiego dużego wyboru .
Ale zgodzę się z Tobą że jedną z ważniejszych rzeczy są figurki < i w moim wypadku to one zadecydowały o wyborze armii >
P.S WE mają też smocza
Pozdrawiam.
Jazda:Wild Raidersi, Glade Raidersi,Piotr3K pisze:A między WE a Lizakami to myślę że Lizaki są ciekawsze, bo mają i kawalerie i skirmish i lataczy i strzelaczy i wielkie monstery.
Skirmisz: Skauci, Waywatcherzy, Glade Guards, Driady, Tancerze Wojny
Strzelacze: Glade Guards
Wielkie Monstery i te mniejsze: Drzewo i Treekiny, Orły
... fakt WE nie mają takiego dużego wyboru .
Ale zgodzę się z Tobą że jedną z ważniejszych rzeczy są figurki < i w moim wypadku to one zadecydowały o wyborze armii >
P.S WE mają też smocza
Pozdrawiam.
,, ... I zesłał ich Pan by siali zamęt i zniszczenie ... "
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ja wziąłbym dla odmiany armię 'dobrą'. Dla równowagi. Troszke ratowania swiata przed ożywieńcami i tak dalej. Może szlachetną Bretonię? Albo High Elfy?