Oczywiście że się nadaje tylko najprawdopodobniej wtedy jest w delegacji.
[Warszawa] Kozacki Zajazd 23-24.03.2024
Na delegacji u Andrzejka żeby się pouczyć jak przestawia się modele jak ludzie idą na papierosa?
Serdeczne dzięki za wszystkie zapisy, zaktualizowałem listę na dziś jest 26 teamów. MakeWay dalej szuka jednego zawodnika do bezspinowej gry. Lista usług i wpłat w drugim poście na pierwszej stronie. Powinniście byli dostać powiadomienia mailem z potwierdzeniem realizacji zamówień.
Przypominam, że punktowane wpłaty do 1.03!
No i cały czas poszukuję sędziego głównego. Zapewniam wikt i opierunek.
Przypominam, że punktowane wpłaty do 1.03!
No i cały czas poszukuję sędziego głównego. Zapewniam wikt i opierunek.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
31 zapisanych teamów, not bad jak na ponoć umierającą grę Serdecznie Wam dziękuję
Punktowane zapisy jeszcze trwają, miejsce jeszcze jest. Oczywiście że uwzględnię przelew, który przyjdzie elixirem w poniedziałek rano
Punktowane zapisy jeszcze trwają, miejsce jeszcze jest. Oczywiście że uwzględnię przelew, który przyjdzie elixirem w poniedziałek rano
34 teamy potwierdzone, serdeczne dzięki!
Miejsca hotelowe dalej są, zapraszam do zamawiania.
Ponoć w tym tygodniu mają wyjść zmiany punktowe. Jeśli tak, to proponuję, abyśmy na nie zagrali.
Miejsca hotelowe dalej są, zapraszam do zamawiania.
Ponoć w tym tygodniu mają wyjść zmiany punktowe. Jeśli tak, to proponuję, abyśmy na nie zagrali.
Rozpa imperium potaniała mi o 60 pkt, pewnie że gramy na nowe
Zaktualizowałem wczoraj wieczorej New Recruit. Upewnijcie się proszę, że wstawione rozpiski są takie jak być powinny, bo przed aktualizacją zmieniało punkty na stare. Błąd po stronie NR, nie wybierał automatycznie najnowszej wersji zasad.
Niektórzy z Was korzystają z VPNów. Upewnijcie się, że kupując usługi i figurki przez stronę macie wybrany język polski i złotówki jako walutę.
Tak, czekam jeszcze na dzisiejszy popołudniowy elixir.
Dziś przed południem zrobiłem kolejną, następna postaram się jeszcze dziś.
Zapisujcie się na usługi hotelowe, hotel poprosił o listę chętnych, więc trzeba to ogarnąć szybciej.
Na liście na samym końcu są osoby, o których jeszcze nie wiem w jakim są teamie
Zapisujcie się na usługi hotelowe, hotel poprosił o listę chętnych, więc trzeba to ogarnąć szybciej.
Na liście na samym końcu są osoby, o których jeszcze nie wiem w jakim są teamie