Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Re: Warstadt by qc
Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Milicjant III, stronnik.
Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Milicjanta służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS.
Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Milicjanta służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Kult Pogromców z Karak Kadrin. Bohaterowie - Tan II.
W poprzednim wpisie pokazałem Wam pierwszą wersję Tana reprezentowaną przez model Ungrima Ironfista.
Dziś mam dla Was zdjęcia alternatywnego modelu, który może wystąpić w roli Tana - jest to Bor Dragonbane od Avatars of War.
W poprzednim wpisie pokazałem Wam pierwszą wersję Tana reprezentowaną przez model Ungrima Ironfista.
Dziś mam dla Was zdjęcia alternatywnego modelu, który może wystąpić w roli Tana - jest to Bor Dragonbane od Avatars of War.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Klan wojowników z Nipponu. Bohater - Daimyo I.
W roli dowódcy kompanii Klan wojowników z Nipponu do Warheim FS użyłem modelu Japanese Daimyo Oda Nobuhide od Kyoushuneko Miniatures.
W roli dowódcy kompanii Klan wojowników z Nipponu do Warheim FS użyłem modelu Japanese Daimyo Oda Nobuhide od Kyoushuneko Miniatures.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Milicjant IV, stronnik
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Klan wojowników z Nipponu. Bohater - Daimyo I.
W roli alternatywnego dowódcy użyłem modelu z zestawu Japanese Samurai Command Group od Kyoushuneko Miniatures..
W roli alternatywnego dowódcy użyłem modelu z zestawu Japanese Samurai Command Group od Kyoushuneko Miniatures..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Zwiadowcza kompania z Królestw Ogrów. Zbrojny VI.
Od pomalowania prezentowanych poniżej modeli ze Zwiadowczej kompanii z Królestw Ogrów do Warheim FS minęły 3 lata, ale dopiero teraz, po długim oczekiwaniu w kolejce, zdjęcia doczekały się publikacji.
Dziś mam dla Was zdjęcia stronników, wśród których znajduje się Zbrojny.
Do malowania użyłem głównie farb GW, w tym kontrastów, a także wielu olejnych efektów.
Od pomalowania prezentowanych poniżej modeli ze Zwiadowczej kompanii z Królestw Ogrów do Warheim FS minęły 3 lata, ale dopiero teraz, po długim oczekiwaniu w kolejce, zdjęcia doczekały się publikacji.
Dziś mam dla Was zdjęcia stronników, wśród których znajduje się Zbrojny.
Do malowania użyłem głównie farb GW, w tym kontrastów, a także wielu olejnych efektów.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Milicjant V, stronnik.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Klan wojowników z Nipponu. Bohater - Yamabushi.
W roli Yamabushi użyłem modelu Yamabushi Staff Master od Kyoushuneko Miniatures.
W roli Yamabushi użyłem modelu Yamabushi Staff Master od Kyoushuneko Miniatures.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Milicjant VI - chorąży, stronnik.
Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Milicjanta - chorążego służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS.
Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Milicjanta - chorążego służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Kult Pogromców z Karak Kadrin. Bohaterowie - Pogromca Smoków.
W roli Smokobójcy użyłem modelu Berserker Lord with Great Weapon od Avatars of War.
W roli Smokobójcy użyłem modelu Berserker Lord with Great Weapon od Avatars of War.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Klan wojowników z Nipponu. Bohater - Hatamoto I.
W roli Hatamoto lub stronnika awansującego na bohatera użyłem modelu Hatamono Daimyo Guard - Bow od Kyoushuneko Miniatures.
W roli Hatamoto lub stronnika awansującego na bohatera użyłem modelu Hatamono Daimyo Guard - Bow od Kyoushuneko Miniatures.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Milicjant VII - sygnalista, stronnik.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Kult Pogromców z Karak Kadrin. Bohaterowie - Pogromca Gigantów.
W roli Pogromcy Gigantów użyłem modelu Dwarf Berserker od Avatars of War.
W roli Pogromcy Gigantów użyłem modelu Dwarf Berserker od Avatars of War.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Klan wojowników z Nipponu. Bohater - Hatamoto II.
W roli Hatamoto lub stronnika awansującego na bohatera użyłem modelu Yamabushi Bow Master od Kyoushuneko Miniatures.
W roli Hatamoto lub stronnika awansującego na bohatera użyłem modelu Yamabushi Bow Master od Kyoushuneko Miniatures.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Zwiadowcza kompania z Królestw Ogrów. Byk III.
Dziś mam dla Was zdjęcia stronników, wśród których znajduje się Byk.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Strażnik miejski I, stronnik.
Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Strażnika miejskiego służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS.
Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Strażnika miejskiego służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Kult Pogromców z Karak Kadrin. Stronnik - Pogromca Trolli I.
Jako Pogromców Trolli użyłem metalowych, oldscholoowych modeli od GW.
Jako Pogromców Trolli użyłem metalowych, oldscholoowych modeli od GW.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Zwiadowcza kompania z Królestw Ogrów. Byk IV.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Strażnik miejski V, stronnik.