A jak ktoś pije tylko browar to nie jest alkoholikiem. Percepcja tworzy wszechświaty
[Warszawa] Drużynowe Mistrzostwa Polski 8-9.06.2024
Re: [Warszawa] Drużynowe Mistrzostwa Polski 8-9.06.2024
Triclinium Thoruniensis
Po konsultacjach z RCT i sędziami - rozpiska Janusa jest prawidłowa, intencją twórców było, aby demon mógł wziąć wszystkie manifestacje bez limitu. Jeśli dobrze rozumiem argumentację, demony biorą statystyki, troop type z AB DL. Natomiast options poniżej są unikalne dla Legion of Sin.
Rozpiska Azurixa też jest poprawna, błąd NR.
W teamie Gargulec zagra Bulwok, rozpiska:
Daemon Legions
Courtesan of Cibaresh, General (Greater Dominion), Wizard Master, Witchcraft, Iron Husk, Chitinous Scales, Unnatural Roots - 950
Vanadra's Scourge, Wizard Apprentice, Evocation, Living Shield, Chitinous Scales - 845
20x Myrmidons, Unhinging Jaw, Standard Bearer, Musician, Champion - 480
17x Lemures, Unnatural Roots, Standard Bearer, Musician, Champion - 430
10x Imps, Aura of Despair, Musician - 230
Hope Harvester, Engine of Damnation, Iron Husk - 430
Hope Harvester, Aura of Despair - 310
Threshing Engine, Legion Thresher, Standard Bearer - 360
3x Clawed Fiends, Musician - 260
5x Sirens - 205
4500
Rozpiska Azurixa też jest poprawna, błąd NR.
W teamie Gargulec zagra Bulwok, rozpiska:
Daemon Legions
Courtesan of Cibaresh, General (Greater Dominion), Wizard Master, Witchcraft, Iron Husk, Chitinous Scales, Unnatural Roots - 950
Vanadra's Scourge, Wizard Apprentice, Evocation, Living Shield, Chitinous Scales - 845
20x Myrmidons, Unhinging Jaw, Standard Bearer, Musician, Champion - 480
17x Lemures, Unnatural Roots, Standard Bearer, Musician, Champion - 430
10x Imps, Aura of Despair, Musician - 230
Hope Harvester, Engine of Damnation, Iron Husk - 430
Hope Harvester, Aura of Despair - 310
Threshing Engine, Legion Thresher, Standard Bearer - 360
3x Clawed Fiends, Musician - 260
5x Sirens - 205
4500
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Zagramy na nowych mapach ETC Forest A 1-8, tutaj w wersji uproszczonej przeze mnie, bardziej przyjaznej dla drukarek:
https://drive.google.com/file/d/1jSX0S2 ... sp=sharing
Menu:
https://drive.google.com/file/d/1D8Etpk ... sp=sharing
Wegetarianie są proszeni i zgłaszanie się po swoją dobrą szamę bezpośrednio do obsługi.
https://drive.google.com/file/d/1jSX0S2 ... sp=sharing
Menu:
https://drive.google.com/file/d/1D8Etpk ... sp=sharing
Wegetarianie są proszeni i zgłaszanie się po swoją dobrą szamę bezpośrednio do obsługi.
Ty no nie wiem, taką odpowiedź dostałem w temacie legionów na forum 9tki, od typa który chyba pracował przy tym booku.Myth pisze: ↑5 cze 2024, o 21:04 Po konsultacjach z RCT i sędziami - rozpiska Janusa jest prawidłowa, intencją twórców było, aby demon mógł wziąć wszystkie manifestacje bez limitu. Jeśli dobrze rozumiem argumentację, demony biorą statystyki, troop type z AB DL. Natomiast options poniżej są unikalne dla Legion of Sin.
Widzę, że dyskusja tam trwa. W każdym razie mamy to od RCT i naszych sędziów. Głupio napisali tego booka.
Nom, w zasadzie chuck norris już sprostował więc all cool xd
Do zobaczenia na miejscu!
Do zobaczenia na miejscu!
Aktualne, dogadani!
Zgłoszę się po nich jutro
Dzięki za turniej, gratki dla Ordinu!
zasłużone zwycięstwo, powrót do korzeni - 4+najemnik to Wasza tajemnica sukcesu
P.S. Ever chuj, żeby tak w warzywniaku farmic…
P.S.2 szacun dla Rogatego Szczura - prawilne fluffowe miejsce
zasłużone zwycięstwo, powrót do korzeni - 4+najemnik to Wasza tajemnica sukcesu
P.S. Ever chuj, żeby tak w warzywniaku farmic…
P.S.2 szacun dla Rogatego Szczura - prawilne fluffowe miejsce
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Serdeczne dzięki za wszystkie dobre słowa, za obecność i wsparcie wyniki ogarnę jak odżyję
Na teraz trochę zdjęć: https://photos.app.goo.gl/virHjWRzPuGHLbvY6
Na teraz trochę zdjęć: https://photos.app.goo.gl/virHjWRzPuGHLbvY6
Gratulacje dla Ordinu i całego podium!
Organizacja jak zawsze super, wyjątkowo dobra atmosfera przy stołach, friendly bitewki - o to w tym hobby chodzi.
Jedna uwaga z mojej strony: uważam że na turniejach rangi DMP nie powinniśmy dopuszczać suplementów. Mocno wypaczają mete, nikt nie do końca nie zna ich zasad, nie wie jak to gra i myślę, że to nie są oficjalne armie z jakiegoś powodu. Wd mnie suplementy powinny być dopuszczone na lokalach i masterach, ale nie na DMP.
Organizacja jak zawsze super, wyjątkowo dobra atmosfera przy stołach, friendly bitewki - o to w tym hobby chodzi.
Jedna uwaga z mojej strony: uważam że na turniejach rangi DMP nie powinniśmy dopuszczać suplementów. Mocno wypaczają mete, nikt nie do końca nie zna ich zasad, nie wie jak to gra i myślę, że to nie są oficjalne armie z jakiegoś powodu. Wd mnie suplementy powinny być dopuszczone na lokalach i masterach, ale nie na DMP.
Dziękuję Myth za organizację. Profeska 10/10. Dziękuję za nagrody za Ligę.
Gratulacje dla Ordinu - zasłużone zwycięstwo.
Gents - drugie miejsce po super występie, gratki!
Bitewki tak friendly że samemu koledze ustawiałem unit żebym nie wychodził mu wrajtami z LOSa
Gratulacje dla Ordinu - zasłużone zwycięstwo.
Gents - drugie miejsce po super występie, gratki!
Bitewki tak friendly że samemu koledze ustawiałem unit żebym nie wychodził mu wrajtami z LOSa
always Vampire
Dla mnie gra suplementem było ciekawą odmianą, po wynikach nie wybijają się wcale ponad inne armie, są w środku stawki. Zwykłe demony (np. rozpa Lipka) da się się lepiej złożyć.lapamat pisze: ↑10 cze 2024, o 09:31 Jedna uwaga z mojej strony: uważam że na turniejach rangi DMP nie powinniśmy dopuszczać suplementów. Mocno wypaczają mete, nikt nie do końca nie zna ich zasad, nie wie jak to gra i myślę, że to nie są oficjalne armie z jakiegoś powodu. Wd mnie suplementy powinny być dopuszczone na lokalach i masterach, ale nie na DMP.
Za to zdecydowanie High Elfy nie powinny być dopuszczone do żadnego turnieju, to dopiero wypacza grę!
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
@Janus - nie o wyniki mi tutaj chodzi, tylko o chaos jaki suplementy wprowadzają. Nikt nie zna do tego zasad, rozpiski są bardzo dziwne, np. ja grając z Azurixem nie wiedziałem zupełnie co się dzieje na stole, nagle jego unity miały po 10 defenca, potem się okazało że moje też z jakiegoś powodu mają, jakieś +1 co CR na całym stole, generalnie rozpierducha. Dlatego mówię - niech to będzie cały rok nawet grane, ale może nie na DMP...