[MASTER] SALAMASTER 24 Włocławek 28-29.09.2024
Re: [MASTER] SALAMASTER 24 Włocławek 28-29.09.2024
Poszedł przelew. Macie na liście 2x Boję
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
co do tego że jestem podwójnie wpisany to wyjaśniam .
zapomniałem że wcześniej się zapisałem i jeszcze raz wypełniłem ankietę co do armii jaką będę grać sądzę że liczy się to jaką rozpa jest w NR a nie w ankiecie bo akurat ja jestem w trakcie ustalania
zapomniałem że wcześniej się zapisałem i jeszcze raz wypełniłem ankietę co do armii jaką będę grać sądzę że liczy się to jaką rozpa jest w NR a nie w ankiecie bo akurat ja jestem w trakcie ustalania
Zapiszcie mnie plizka
Czy narzucacie coś z primary i secondary objectives oraz wystawieniem, czy po prostu losujemy przed grą?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Czy moje chujowe demony będą dopuszczone na turnieju?
Parę tematów, które chcemy wyjaśnić oraz wyklarować:
1. Jak napisał nasz sędzia główny;
Domyślnie Leadership Skille są normalną częścią rozgrywki. Nie liczą się do limitu magicznych przedmiotów, każda postać może mieć max 1 Skill.
2. Termin punktowanych wpłat przedłużamy do 23.09 ponieważ ... możemy
3.
4.
5.
Wg plotek zmiany będą duże i spowodują dla nas duże perturbacje związane z poprawnością rozpisek oraz konsekwencją ich zamieszczenia w NR. Nie mamy pewności, że NR będzie uaktulaniony na piątek rano czy popołudnie. To wg nas wprowadzi duży chaos. GRAMY na STARE zasady z ostatniego updejtu 29.08.
Jeśli są jeszcze jakieś kwestie do wyklarowania to proszę piszcie.
Nie zwlekajcie też z wpłatami i zgłoszeniami punktowanymi.
Domyślnie Leadership Skille są normalną częścią rozgrywki. Nie liczą się do limitu magicznych przedmiotów, każda postać może mieć max 1 Skill.
2. Termin punktowanych wpłat przedłużamy do 23.09 ponieważ ... możemy
3.
Tak będą wylosowane do każdej bitwy Primary Objectiwy - losowane będzie Secondary Objective oraz Deployment Type. Mapki będą też przypisane do stołów.
4.
Każda Twoja armia oprócz prawilnych leśnych elfów jest wyjątkowa i niekoniecznie poprawna "politycznie" ale ... nie będziemy ci zabraniać gry armią, którą sobie wybierzesz na naszego mastera.
5.
Po długiej analizie ZA i PRZECIW - stanowisko klubu jest by zagrać na STARE zasady.
Wg plotek zmiany będą duże i spowodują dla nas duże perturbacje związane z poprawnością rozpisek oraz konsekwencją ich zamieszczenia w NR. Nie mamy pewności, że NR będzie uaktulaniony na piątek rano czy popołudnie. To wg nas wprowadzi duży chaos. GRAMY na STARE zasady z ostatniego updejtu 29.08.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Nie mamy nic zaplanowanego/zarezerwowanego ale jak co roku pójdziemy na przeciwko do knajpki coś przekąsić i się napić. Nawet jakoś to wychodziło. Problem we Włocławku jest taki, że nie mamy za bardzo lokali, które byłyby otwarte tak długo jak chcemy i serwowały cały czas żarcie. Na pewno gdzieś .. coś spontanicznie nastąpi i się napijemy wspólnie
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Ta pizzeria/burgerownia naprzeciwko była całkiem znośna, także LET'S GO
Dokladnie - postaram się zagadać czy coś mogliby przedłużyć i przygotować na większy obrótDancaarkiiel pisze: ↑18 wrz 2024, o 12:51 Ta pizzeria/burgerownia naprzeciwko była całkiem znośna, także LET'S GO
Co do Leadership Skills to dobrze rozumiem, że maks 1 skill można wziąć? W Season Packu jest, że jedna postać może wziąć jednego skilla. Nie, że kazda postać może wziąć jednego skilla.Heptun pisze: ↑17 wrz 2024, o 19:03 Parę tematów, które chcemy wyjaśnić oraz wyklarować:
...
3.Tak będą wylosowane do każdej bitwy Primary Objectiwy - losowane będzie Secondary Objective oraz Deployment Type. Mapki będą też przypisane do stołów.
Primary Objectives zostaną wylosowane i każdy gra te same - rozumiem, że przed turniejem ale po zebraniu rozpisek, tak?
Secondaries każdy losuje sam przed bitwą jak już zna swojego przeciwnika zgodnie z podręcznikiem czyli po tym jak już się wymienimy army listami a przed tym jak losujemy deployment type - zgadza się (tak jest w podręczniku)?