Galeria: Zbrojni z Middenheim.
Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Zbrojnych z Middenheim do Warheim FS, których przez ostatnie tygodnie malowałem.
Bohaterowie to metalowe modele od GW, z kolei większość stronników stanowią figurki od NSMF.
A więcej o samym malowaniu napisałem w opublikowanych wcześniej postach.
W ramach eksperymentu, aby podkreślić zimowe podstawki krawędzie celowo pomalowałem na biało.
Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Kult Pogromców z Karak Kadrin. Stronnik - Pogromca Trolli II.
W środę na blogu opublikowałem zdjęcie kolejnego trollobójcy...
...a dziś mam dla Was zdjęcia pomalowanych modeli Eterycznego dworu Królu kurhanów do Warheim FS.
W środę na blogu opublikowałem zdjęcie kolejnego trollobójcy...
...a dziś mam dla Was zdjęcia pomalowanych modeli Eterycznego dworu Królu kurhanów do Warheim FS.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Galeria: Giant of Griffin od MOM Miniaturas.
Model jest całkiem wysoki, bliżej będziecie mogli przyjrzeć mu się w recenzji, która niebawem pojawi się na blogu, ale już na ostatnim zdjęciu możecie zobaczyć jak góruje nad zwykłymi piechurami.
Poza malowanym dekady temu gigantem od GW, jest to pierwszy tak duży model, który malowałem i było to całkiem przyjemne.
Model jest całkiem wysoki, bliżej będziecie mogli przyjrzeć mu się w recenzji, która niebawem pojawi się na blogu, ale już na ostatnim zdjęciu możecie zobaczyć jak góruje nad zwykłymi piechurami.
Poza malowanym dekady temu gigantem od GW, jest to pierwszy tak duży model, który malowałem i było to całkiem przyjemne.