Master of Imagination 24 listopad 2012 Lublin

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Re: Master of Imagination 24 listopad 2012 Lublin

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Konkurs jak i Mad Days już za nami. Jeśli chodzi o całość imprezy to pechowy 13 Falkon i czarne Licho udzieliło nam nieco pecha przez co nie wszystko wyszło do końca tak jak planowaliśmy ale mamy nadzieję, że mimo to dobrze się bawiliście :)

Dziękuję wszystkim, którzy przyjechali do Lublina, z pracami czy nawet tylko dla towarzystwa. Zawsze miło jest się z Wami spotkać. Żałuję jedynie, że w całym tym zabieganiu nie mieliśmy więcej czasu żeby pogadać.

Dziękuję chłopakom - Camelsonowi, Lolerowi, Przemkowi, Kamilowi, Czopkowi - za poprowadzenie warsztatów. Obiecujemy, że w przyszłości będą odbywać się one w bardziej komfortowych warunkach.

Zdjęcia prac możecie znaleźć tutaj:
http://maddays.pl/moi2012.html

Jako, że czarne kocisko wyczerpało nam baterię w aparacie i niecnie ukryło kabel przez co nie mogliśmy go podładować w galerii brakuje zdjęcia jednej pracy z kategorii Diorama. Był to terminator squad Buddy. Z tego samego powodu nie ma też zdjęć prac speedpaintingowych.

Ostatnia, bardzo ważna rzecz.
Jak wiecie w tym roku mieliśmy specjalną nagrodę fundowaną przez Ścibora, superaśną rzeźbę krasnoluda, którą widzicie poniżej:
Obrazek

Wstyd się przyznać ale zapomnieliśmy jej przyznać :doh: Wina leży tu całkowicie po mojej stronie, biegając między turniejami, ocenianiem prac, red roomem konwentowym i jeszcze kilkoma innymi miejscami, w których byłem pilnie potrzebny zapomniałem na śmierć o tej nagrodzie :(

Krasnolud trafić miał do osoby, która w swej pracy wykorzystała modele lub podstawki Scibor Monstrous Miniatures. W tej kategorii nie były brane pod uwagę prace Karola Rudyka, z resztą również zgodnie z jego sugestią, jako osoby współpracującej ze Ściborem. W związku z tym nagroda trafia do Jerzego "JerzyKa" Krzyżanowskiego za poniższą pracę:

Obrazek

Chciałbym najmocniej przeprosić wszystkich za tą sytuację, w szczególności Jerzyka oraz Ścibora. Statuetka zostanie wysłana w tym tygodniu do jej nowego właściciela.

Pozdrawiam
Oskar
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Wstyd się przyznać ale zapomnieliśmy jej przyznać
Spoko zdanie. :D

Nic się nie martwcie, zdjęcia są super, a takie coś zawsze może się przytrafić. :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Wstyd to by było nie umieć się do tego przyznać, że się nie przyznało :wink: ... A tak to zwykłe faux pas...

Ingepsise
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Ingepsise »

In the ASCEND HF trial, the incidence of symptomatic hypotension was 7 <a href=https://fastpriligy.top/>buy priligy online safe</a>

ODPOWIEDZ