[Warszawa] MeowMaster! 2024 | 23/24 listopada

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jeżus
Wodzirej

Re: [Warszawa] MeowMaster! 2024 | 23/24 listopada

Post autor: Jeżus »

Wielkie dzięki za organizację tego mastera! Było mega przyjemnie widzieć pełną salę, grającą w różne systemy.

Co do 3.0 - tak, jeszcze balansu nie ma, to że można grać rozpą Pirrusa to nieporozumienie, jest kilka zasad i oddziałów którym należy się rework na wczoraj.
ALE to nadal najlepszy z bitewniaków, a sama gra zmierza w coraz lepszą stronę. Jak byłem wściekły, że ubili 2.0, które było IMO bliskie perfekcji, tak teraz przekonuję się coraz bardziej do nowej wersji.

Do wszystkich co odeszli - wracajcie chłopy! Tu jest prawdziwa gra

Mam nadzieję, do zobaczenia za rok w bardziej licznym gronie!
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli wziąć udział w naszym wspólnym wydarzeniu :)

Trochę się zdystansowałem od grania w T9A odkąd zaczęły się roszady w wprowadzeniem 3.0, ale muszę przyznać, że na turnieju bawiłem się wybornie, a gra (jeżeli chodzi o główne zasady) w obecnej formie mi się bardzo podoba. Faktycznie, mam wrażenie, że balans się nieco rozjechał i takie potworki jak przywoływana rozpiska Krasnoludków nie powinny trafiać na stoły. Ale! Skoro w poprzedniej edycji udało się zrobić jednego z lepiej zbalansowanych bitewniaków, to wierze, że i w 3.0 się uda, tylko potrzeba nieco czasu i jak najwięcej rozegranych gierek, aby zapełnić bazę danych raportami i punktem wyjścia do usprawnień.

Do zobaczenia na polu bitwy :D
bonk

ODPOWIEDZ