Galeria Mordheim
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Może bez wodotrysków, ale na poziomie - tym bardziej banda jako całość nieźle się trzyma (jestem pewien, że wśród ruin na bitewnym stole tworzyłaby widok całkiem miły dla oka).
Duży plus za imiona - popraw tylko tego kapitana.
Poza tym nic odkrywczego nie napiszę, wspominając o błyszczącym lakierze i skórze ludków (nawiasem mówiąc dużo lepiej wyszła u łowców na zdjęciu grupowym)...
Duży plus za imiona - popraw tylko tego kapitana.
Poza tym nic odkrywczego nie napiszę, wspominając o błyszczącym lakierze i skórze ludków (nawiasem mówiąc dużo lepiej wyszła u łowców na zdjęciu grupowym)...
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
-
- "Nie jestem powergamerem"
A mi się b. podoba. Na stole i tak nie bedzie widac niedociagniec, wiec nie ma sie czego w sumie przyczepic, poza tym megaodblaskowym lakierem.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Pseudoklimaciarz
Genialne, ide szukać szczęki:)
-
- "Nie jestem powergamerem"
Ładne, schludne. Tylko te napisy na podstawkach...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Jedni lubią napisy, pozostali nie, a jeszcze inni woleliby na rantach podstawek widzieć freehandy z gołymi babami - kwestia gustu.
Ja od zawsze lubiłem napisy na podstawkach, jako pewne zaakcentowanie indywidualnego i sfabularyzowanego charakteru bandy - imiona, historia (całości bandy, a nawet pojedynczych wojaków) etc. - to są pseudoerpegowe elementy, które w mordce lubię zdecydowanie bardziej niż puste pole przy imieniu ludka na karcie bandy . Po prostu to lubię i dlatego poprosiłem Natalię o imiona .
Ja od zawsze lubiłem napisy na podstawkach, jako pewne zaakcentowanie indywidualnego i sfabularyzowanego charakteru bandy - imiona, historia (całości bandy, a nawet pojedynczych wojaków) etc. - to są pseudoerpegowe elementy, które w mordce lubię zdecydowanie bardziej niż puste pole przy imieniu ludka na karcie bandy . Po prostu to lubię i dlatego poprosiłem Natalię o imiona .
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Witam.
Aż mi się łezka w oku kręci jak sobie przypomnę jak mój Otto von Kurd <kapitan Imperialny> giną parę razy wciągu swojego długiego życia .
Zarówno malowanie jak i fakt imion mi się podoba .
Teraz to nie figurki to krasnoludy, krasnoludy z duszą ...
Sam będę tak robił .
Pozdrawiam.
Aż mi się łezka w oku kręci jak sobie przypomnę jak mój Otto von Kurd <kapitan Imperialny> giną parę razy wciągu swojego długiego życia .
Zarówno malowanie jak i fakt imion mi się podoba .
Teraz to nie figurki to krasnoludy, krasnoludy z duszą ...
Sam będę tak robił .
Pozdrawiam.
,, ... I zesłał ich Pan by siali zamęt i zniszczenie ... "
Mi imiona pasują, dodają tego smaczku - teraz atakuję Ciebie Bruenorem a nie Noblem, albo strzelam Snorim zamiast ten Thunderer w zielonym wdzianku
Ale ja nie mam absolutnie nic do napisów na podstawkach, pomysł rewelacja. Chodzi mi wyłącznie o jakość wykonania tych konkretnych na podstawkach krasnoludowych. Psują piękno figurek jeśli mogę coś podpowiedzieć proponuje skopiować na kalkę techniczną jakąś czcionke, może być nawet z ekranu kompa, pomalować podstawkę cieńką warstwą farby i se odcisnąć ołowkiem co trzeba a następnie ponmalować wg wzoru, tak robię listy gończe do makiet, wrzucę fote to zobaczycie jak wychodzą.
- Tiger Brown
- Kradziej
Bardzo ładnie i sympatycznie krasie wyszły, w jednolitym stylu. Napisy faktycznie trochę nie bardzo. Ale ogólnie bardzo pozytywne wrażenie.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
A mnie się tam napisy bardzo podobają
Ogólnie figurki miażdżą. Bardzo fajne krasnoludy. Aż chyba zacznę grać w Mordheima
Najbardziej podobają mnie sie troll slayerzy: Boindil i Boendal oraz Pan w środeczku: Gottri. Gratuluję talentu!
Ogólnie figurki miażdżą. Bardzo fajne krasnoludy. Aż chyba zacznę grać w Mordheima
Najbardziej podobają mnie sie troll slayerzy: Boindil i Boendal oraz Pan w środeczku: Gottri. Gratuluję talentu!
Bardzo ładne i w ogóle (chwaliłem już je jak widziałem na żywo)... ale chyba w rzeczywistości są ciutke jaśniejsze... albo to wina światła...
Nawet bitwę przeciwko nim rozegrałem (jako pierwszy ich przeciwnik)...
I powiem jedno... są bardzo dzielne... ....
Nawet bitwę przeciwko nim rozegrałem (jako pierwszy ich przeciwnik)...
I powiem jedno... są bardzo dzielne... ....
Imiona fajne, pomalowane tez niczego sobie
swietnie pomalowane..moje,wiecznie niedokonczone,kraski moga sie schowac
do imion tez jakos przekonac sie nie moge - choc opis Motora byl bliski przekonania mnie - to do "podpisywania" figsow juz jak najbardziej tak. styl jakim to zrobila Natalia bardzo mi sie podoba..
kiedy bede mial szanse zobaczyc ta bande w miescie?
ps: a WISIWYG to jest zachowany? - w takim razie troszke "niestandardowo" zlozona banda (pod HR?)
pps: zdjecia swietne, dobre tlo i swietnie fotografowane
do imion tez jakos przekonac sie nie moge - choc opis Motora byl bliski przekonania mnie - to do "podpisywania" figsow juz jak najbardziej tak. styl jakim to zrobila Natalia bardzo mi sie podoba..
kiedy bede mial szanse zobaczyc ta bande w miescie?
ps: a WISIWYG to jest zachowany? - w takim razie troszke "niestandardowo" zlozona banda (pod HR?)
pps: zdjecia swietne, dobre tlo i swietnie fotografowane