Wielka Inkwizycja 2008 - pogaduchy
Wielka Inkwizycja 2008 - pogaduchy
Na razie planujemy to co zawsze czyli Pary 2x2XXX, Limited, musi być jeden BSB na sojusz, ograniczenie nieco magii, można grać samemu i w parach jedną armią, bądz dwoma. Termin kwiecień. Jeśli macie też jakieś inne prpozycje to piszcie.
W zasadzie mamy jeden dylmat i jeśli jesteście chętni być na tej imprezie to proszę o odpowiedz (proszę Modów o zrobienie z tego Ankiety na czas 2 tygodni, bo ja sam nie moge).
Czy jestes za dopuszczeniem Specjalnych Bohaterów na WI z 7 edycji.
a)Tak
b)Nie
W zasadzie mamy jeden dylmat i jeśli jesteście chętni być na tej imprezie to proszę o odpowiedz (proszę Modów o zrobienie z tego Ankiety na czas 2 tygodni, bo ja sam nie moge).
Czy jestes za dopuszczeniem Specjalnych Bohaterów na WI z 7 edycji.
a)Tak
b)Nie
Ostatnio zmieniony 25 lut 2008, o 00:56 przez Dalmar, łącznie zmieniany 1 raz.
Podałbyś Misiu pysiu dokładny termin, ja jestem jak najbardziej zainteresowany udziałem w tym turnieju, tyle że studiuję zaocznie więc nie widzę sensu puki co mieszać i pisać czy mi odpowiada granie ze specjalami czy nie.

Specjalni bohaterowie, to rozumiem wszystko od Orków w górę ??
Może chociaż jakiś limit wtedy, że jeden taki na sojusz ? Choć z drugiej strony to faworyzuje nowowydane podręczniki:
- Orki
- Imperium
- HE
- i zakładam VC
Może chociaż jakiś limit wtedy, że jeden taki na sojusz ? Choć z drugiej strony to faworyzuje nowowydane podręczniki:
- Orki
- Imperium
- HE
- i zakładam VC
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Termin prawdopodobny to 5-6 kwietnia albo tydzień wcześniej, bo dużo zależy od tereminów Mastera w Lublinie i 3mieście (które są przez i po WI)Motor pisze:Podałbyś Misiu pysiu dokładny termin, ja jestem jak najbardziej zainteresowany udziałem w tym turnieju, tyle że studiuję zaocznie więc nie widzę sensu puki co mieszać i pisać czy mi odpowiada granie ze specjalami czy nie.
Tak - od orków w góre (z VC). Może być limit ale to drugorzędna kwastia.Scimitar pisze:Specjalni bohaterowie, to rozumiem wszystko od Orków w górę ??
- Orki
- Imperium
- HE
- i zakładam VC
Dzięki za zrobienie ankiety.
Ostatnio zmieniony 2 sty 2008, o 22:32 przez Dalmar, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrób tydzień wcześniej
5-6 mam zjazd na uczelni.
Odp: A
Czy Doomwheele też będę mógł wystawić?

Odp: A
Czy Doomwheele też będę mógł wystawić?

szkoda, Teclis + Thorek to niezła parka by byłaDalmar pisze:
Tak - od orków w góre (z VC). Może być limit ale to drugorzędna kwastia.