Świetny pomysł.
Świetne wykonanie...
Należą się tylko

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mnie się podoba jak jest. Te kolorki sa OK i świetnie współgrają z czarno-białymi kartami, kośćmi i tymi wystrzelonymi podstawkami.vocal pisze: jak myślicie, zrobić im kolorek na metalikach jakiś? turkus/niebieski/fiolet... bo się zastanawiam nad tym ale to może być niebezpieczna zabawa
IMO dobra ideja.vocal pisze: może na jakimś pieszym najpierw spróbuję:P
No ja bym bardzo chciał tę armię w całości zobaczyc.vocal pisze: mam nadzieje że kolejne prace przypadną również do gustu;)
100% poparcia. Lubie bardzo niesztampowe pomysly , kolorystyke , inne podstawki niz reszta. Oczywiscie bez popadania w skrajnosc ( czyt. MAx).Ryu pisze:Świetna praca
Świetny pomysł.
Świetne wykonanie...
Należą się tylko
sam czekam na parę prac na forum w tym na pomalowane DL Nurgla Sykstusa;]juz pol forum czeka z niecierpliwoscia na kolejne figurki
zobaczymy co na playmini w tym miesiącu dadzą, może ułatwi to wybór;] mam zaczęte psy, furie i spawny ale kusi mnie też rydwan i piechota;] no i mam herosa na 'strusiu' zapodkładowanego już. pozostają też rzeczy do innych armii i zlecenia (w tym limitki;) ). zbliżająca się sesja na pewno jakoś wpłynie na systematyczność twórczą ale spróbuję coś zrobić:)Za co teraz sie zabierasz ?
Myślałem ,że mnie wymieniszOczywiscie bez popadania w skrajnosc ( czyt. MAx).