Wild Rider Noble
Moderator: Gremlin
Wild Rider Noble
Jak już wystawiać to na koniku czy jelonku?:)
Kiedyś na koniku z teleportem, to był mój musowy slot (do teleportacji drzewa ). Obecnie nie wystawiam praktycznie wcale. Jelonkiem się kiedyś pobawiłem, ale jakiś mega to on nie jest. Do tego nędzne bronie dla wilda są i polskie uściślenia tną mu łuk, więc haila nie weźmie.
Jeżeli byś chciał z jelonkiem to jest to większa siła uderzeniowa, ale też koszt spory. Skłaniałbym się nawet do opcji bezitemowej.
Jeżeli byś chciał z jelonkiem to jest to większa siła uderzeniowa, ale też koszt spory. Skłaniałbym się nawet do opcji bezitemowej.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Czemu haila nie weźmie?? Przecież możesz Scimi zrobić mu standardowy myk jak z BSB
Nurgel, nie chce bawić sie w moda na nie swoim podwórku, ale nie sądzisz że zakładanie tego tematu to niepotrzebne zaśmiecanie gdy temat niżej toczy sie dyskusja o bohaterze Wild Rider??
Nurgel, nie chce bawić sie w moda na nie swoim podwórku, ale nie sądzisz że zakładanie tego tematu to niepotrzebne zaśmiecanie gdy temat niżej toczy sie dyskusja o bohaterze Wild Rider??
Niestety nie mozna, mozesz jego bron zamienic tylko na magicznego speara. No chyba ze magiczny luk jest spearem skoro nie jest lukiem to wtedy moznaChristos pisze:Czemu haila nie weźmie?? Przecież możesz Scimi zrobić mu standardowy myk jak z BSB
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
No trudno. Będę miał zdziadziałego generała w Bydgoszczy.
Robak, jak pisałem do Nurgela: nie ciągnijmy dyskusji w temacie który jest dublem juz istniejącego. Przenieśmy sie tam, ok?
A ten niech mod zamknie lub połączy tematy (a własnie widział ktos blessa ostatnio?)
Robak, jak pisałem do Nurgela: nie ciągnijmy dyskusji w temacie który jest dublem juz istniejącego. Przenieśmy sie tam, ok?
A ten niech mod zamknie lub połączy tematy (a własnie widział ktos blessa ostatnio?)