Styczniowy Jędruś 20 I
-
- Mudżahedin
Dokładnie w jaki dzien odbedzie sie ten turniej???
Dydu pisze:2500 bez ograniczen z jakimis spoko scenariuszami np:
1 bitwa- ST dostaje co runde d6 s10
2 bitwa- ST moze sie ruszac max 6 cali
3 bitwa- ST i WA nie zadaja impaktow
kto jest za takimi scenariuszami
w koncu mamy styczeń Laughing
czołgi grzęzną w śniegu, wszakże od Krakowa do Moskwy nie jest daleko
nie ma!ja bym nazwal turniej 'Burzowy dzien' i niech na 4+ przy kazdym uzyciu canony i inne zabawki sie zacinaja.. ;p
na kazdym turnieju mi cos obcinaja, a zeby wlasny klub jeszcze...
swoj pod swojego?
prosilbym bez burzy, zamieci snieżnej i innych takich
co do scenariuszy, mozemy zrobic takie jakie byly na ostatnim turnieju w smoku
przychylam posta !
@BloodHar
Doomwheel odpada, nie jest limited (z tego co mi wiadomo)
Doomwheel odpada, nie jest limited (z tego co mi wiadomo)
Wrzuciłem regulamin , ze sporym spóźnieniem , ale tak jest jak sie po bandzie jeździ przez pare dni , a dom nie po drodze .
BloodHar jak Ci nie wiele brakuje to możesz coś sproxować lub pożyczyć od skavena lub innego szczurka .
to pisałem ja : Oskar
BloodHar jak Ci nie wiele brakuje to możesz coś sproxować lub pożyczyć od skavena lub innego szczurka .
to pisałem ja : Oskar
a special charaktery? zakazane czy nie?
a no tak
a działoby się działo, ale po co
wtedy pewnie mój zły duch nakazałby wzięcie Teclisa i olanie tego biednego smoczka, którego bolce z burningiem tak zabijają nieccnie
a działoby się działo, ale po co
wtedy pewnie mój zły duch nakazałby wzięcie Teclisa i olanie tego biednego smoczka, którego bolce z burningiem tak zabijają nieccnie
Nieśmiało zauważę, że 21 stycznia to poniedziałek! Żeby nie było tak (jak już kiedyś miał bodajże Zafael) że ktoś sobie z szefem ustali datę dzienną, a tu będzie zonk.Dydu pisze:Wrzuciłem regulamin , (...)to pisałem ja : Oskar
Szkoda, że te turnieje nie są tydzień wcześniej. Bym se pograł, a do tego odebrał żonę ze studiów w Kraku... No trudno, nie można miec wszystkiego.
Pozdrawiam,
Krzysiek
e tam, jak masz odebrać żone to wpadajKrzysiekW pisze:Nieśmiało zauważę, że 21 stycznia to poniedziałek! Żeby nie było tak (jak już kiedyś miał bodajże Zafael) że ktoś sobie z szefem ustali datę dzienną, a tu będzie zonk.Dydu pisze:Wrzuciłem regulamin , (...)to pisałem ja : Oskar
Szkoda, że te turnieje nie są tydzień wcześniej. Bym se pograł, a do tego odebrał żonę ze studiów w Kraku... No trudno, nie można miec wszystkiego.
Pozdrawiam,
Krzysiek