Skaven Warp-Lightning Cannon
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Skaven Warp-Lightning Cannon
Witam!
Ostatnio przysiadłem i pomalowałem Latarkę Efekty już za chwilę, poniżej. Osobiście jestem bardzo zadowolony z efektów. Wyszło na takim poziomie na jakim zakładałem, no może troszkę wyżej Proszę o słowa krytyki, ale nie obrażę się za trochę miłych słów
Oto i ona:
I jak wam się to podoba?
Pozdrawiam!
http://www.coolminiornot.com/178693
Ostatnio przysiadłem i pomalowałem Latarkę Efekty już za chwilę, poniżej. Osobiście jestem bardzo zadowolony z efektów. Wyszło na takim poziomie na jakim zakładałem, no może troszkę wyżej Proszę o słowa krytyki, ale nie obrażę się za trochę miłych słów
Oto i ona:
I jak wam się to podoba?
Pozdrawiam!
http://www.coolminiornot.com/178693
Ostatnio zmieniony 4 sty 2008, o 15:58 przez Bonczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Zajebista, szkoda że jej dziś nie mogłem odebrać
- Chaoschild
- Chuck Norris
Latarka daje rade, podstawki takie sobie ale calosc fajnie sie prezentuje
Fajna jest, tylko mógłbyś trochę urozmaicić tą dużą podstawkę, bo na niej jest dużo miejsca, to coś fajnego by się mogło zmieścić
No fakt jak tak sie patrzy to latarka wygląda fajnie i dobre pomalowana .Ale trochę ta podstawka faktycznie trochę mało urozmaicona .
A co do obsługantów byś mógł ich umieścić w środku dział obokach tak aby byli między przednimi kołami a tylnymi myśle ze by wyglądało w cale nie głupio .
A co do obsługantów byś mógł ich umieścić w środku dział obokach tak aby byli między przednimi kołami a tylnymi myśle ze by wyglądało w cale nie głupio .
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Treevill Na PMotM 8 bym nie wystawił bo to nie moje, tylko da Motora, a czekać mi by się średnio uśmiechało, szkoda żeby kolega czekał
Tyfus Wiesz oni złapali katar, bo jak pchają to stare działo to wszędzie kupę kurzu i stąd ten efekt
Chaoschild Piotr3K Elgrond No waśnie nie bardzo wiedziałem co na tej podstawce umieścić :/ Chciałem coś zaświrować, ale zwyczajnie nie miałem pomysłu. Przez chwilę myślałem o tych takich kryształach, ale teraz wszycy je mają
Pozdrawiam w oczekiwaniu na dalsze komentarze
Tyfus Wiesz oni złapali katar, bo jak pchają to stare działo to wszędzie kupę kurzu i stąd ten efekt
Chaoschild Piotr3K Elgrond No waśnie nie bardzo wiedziałem co na tej podstawce umieścić :/ Chciałem coś zaświrować, ale zwyczajnie nie miałem pomysłu. Przez chwilę myślałem o tych takich kryształach, ale teraz wszycy je mają
Pozdrawiam w oczekiwaniu na dalsze komentarze
mi sie mieści na rydwanowej podstawce z obsługą razem.. lufa ciut wystaje ale to o wiele mniejszy problem niż luźne figurki obsługi. dopóki nie zrobiłem sam podstawki to nie używałem obsługi w zasadzie bo się walała tylko i przeszkadzała.
ale jak wolisz.
poza tym dobry stołowy standard choć metaliki odstają trochę od reszty:)
ale jak wolisz.
poza tym dobry stołowy standard choć metaliki odstają trochę od reszty:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria