Styczniowy Jędruś 20 I
-
- Mudżahedin
Ile bitew jest przewidzianych ???
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
sprawdź sobie. to nie boli. strona pierwsza.Siilent Bob pisze:Ile bitew jest przewidzianych ???
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
sprawdź sobie. to nie boli. strona pierwsza.Siilent Bob pisze:Ile bitew jest przewidzianych ???
Do wszystkich zadających głupie pytania:
LUDZIE PRZECZYTAJCIE Z 5 RAZY TEMAT ZANIM COŚ NAPISZECIE!!!!
-Na bitwę pewnie będzie ok 3 godzin czasu.
-Rozpisek nie trzeba nigdzie wysyłać
LUDZIE PRZECZYTAJCIE Z 5 RAZY TEMAT ZANIM COŚ NAPISZECIE!!!!
-Na bitwę pewnie będzie ok 3 godzin czasu.
-Rozpisek nie trzeba nigdzie wysyłać
co z tym, urwa, noclegiem !
;p
;p
Dzięki za odpowiedz. no to przystępuję do tworzenia "dzwonka"Skaven pisze:@BloodHar
Bez problemu możesz takie proxy mieć, imperium nawet nadaje się na slavy, prawda Arte
Tylko pamiętaj żeby z czegoś wyciąć podstawkę pod "dzwonek", zajmuje on miejsce 6 zwykłych modeli. 40X60mm
Nie, no p[roblem w tym, ze ona ma zajęcia tydzień przed turniejem. A tak bym pojechał pograć, odebrał żonę po zajęciach i grzeczniutko wrócił do domu. A wszystko w ramach jednego wyjazdu.Kosa pisze:e tam, jak masz odebrać żone to wpadaj
Trudno. Innym razem pokażę demonkom Kraków.
centralnyTruePunk pisze:co z tym, urwa, noclegiem !
;p
ale chyba go zamykają na jakiś czas aby posprzątać, wtedy sobie pochodzisz i znowu wrócisz
a tak na poważnie, jakbyś nie maił gdzie spać mogę Cię nocnąć (browarek albo dwa ), tylko trzeba uważać aby pan Ryszard nie przyszedł
:*
to szansa ze wpadne wzrasta niebotycznie.
drzycie juz? : P
to szansa ze wpadne wzrasta niebotycznie.
drzycie juz? : P
Skaven najwyrażniej nie lubi mojego imperium
strasznie wczesnie, ale dobrze bo moze wczesniej sie skonczy.
sa 2 problemy
1. nie bardzo wiem jak dojsc do jedrusia.
2. mam nadzieje ze zdąże potem na pociag o 21
true punk, nawet jak nie w krakowie to przygarne ciebie do brzeska
tylko bedziesz musial uwazac na moja rodzine
strasznie wczesnie, ale dobrze bo moze wczesniej sie skonczy.
sa 2 problemy
1. nie bardzo wiem jak dojsc do jedrusia.
2. mam nadzieje ze zdąże potem na pociag o 21
true punk, nawet jak nie w krakowie to przygarne ciebie do brzeska
tylko bedziesz musial uwazac na moja rodzine
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
Arte - przy dworcu wsiadasz w tramwaj 4 lub 15 w stronę Huty i zapindalasz na Plac Centralny. a stamtąd to już rzut beretem. najwyżej się zgadamy jakoś, o ile dotrę.
@Arte
Wysiadź na placu centralnym obok takiego dużego banku PKP potem idziesz w stronę Huty Sędzimira (zapytasz sie kogoś i skręcasz 2 drugą bramę po prawej i tam na podwórku zobaczysz budynek "Jędrusia"
Wysiadź na placu centralnym obok takiego dużego banku PKP potem idziesz w stronę Huty Sędzimira (zapytasz sie kogoś i skręcasz 2 drugą bramę po prawej i tam na podwórku zobaczysz budynek "Jędrusia"
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
jak wygląda obecnie lista zgłoszonych? i czemu na stronie Legionu nie ma info?
My będziemy.
Tuż przed sesją trzeba się odprężyć, a 2500 to mój ulubiony format. Przyjedziemy raczej w sobotę rano, ale z chęcią zostalibyśmy do niedzieli
Tuż przed sesją trzeba się odprężyć, a 2500 to mój ulubiony format. Przyjedziemy raczej w sobotę rano, ale z chęcią zostalibyśmy do niedzieli
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.