no jak na pierwsza warstwę to dobry metalik( tak widzę na zdjęciu). Podstawka bardzo ładna.
C do wierteł to w sklepie z artykułami metalowymi .
Malus Darkblade on foot-limited figs(Gaming Day Vienna 2005)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ładne, czyste, staranne malowanie. Widać, że od samego początku się przykładasz i robisz to najlepiej jak umiesz. Tak trzymać. Farba równo nałożona, a co do kolorów, to zobaczymy potem, co z tego wyniknie Mam nadzieję jednak, że model za ciemny nie będzie
Za to podstawka jest bardzo ładna, estetyczna i zrównoważona. Dobrze dobrane kolory i bardzo dobre wykonanie. Topór i czaszka zwracają uwagę jako dodatki, ale sama czaszka jest trochę za żółta, jak dla mnie
No i zdjęcia są dobre, nie narzekaj
Czekam na postępy
Pozdrawiam
Sławol
Za to podstawka jest bardzo ładna, estetyczna i zrównoważona. Dobrze dobrane kolory i bardzo dobre wykonanie. Topór i czaszka zwracają uwagę jako dodatki, ale sama czaszka jest trochę za żółta, jak dla mnie
No i zdjęcia są dobre, nie narzekaj
Czekam na postępy
Pozdrawiam
Sławol
Ciesze się , że podoba się...i że mogłem komuś pomóc zamiszczając na początku wipy z modelowania... Co do szmatek, to poprawka mała będzie jeszcze w miejscu gdzie nie pada światło, bo z tej strony szmatka słabiej wypada....Co do wiertełka to kupiłem GW...., wiertełka też
Co cię nie zabije to cię wzmocni