Co się dzieje z najnowszym WD235?
Co się dzieje z najnowszym WD235?
Czy empiki w waszych miastach mają już najnowszego WD325?
We Włocławku i Toruniu jeszcze go nie ma...
Czyżby statek z dostawą zatonął?
A może samolot był przeciążony i w pierwszej kolejności wyrzucili WD
We Włocławku i Toruniu jeszcze go nie ma...
Czyżby statek z dostawą zatonął?
A może samolot był przeciążony i w pierwszej kolejności wyrzucili WD
Ostatnio zmieniony 3 maja 2007, o 12:40 przez Shinue, łącznie zmieniany 1 raz.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Powiem że to mała strata, i tak WD nie jest wart kasy na niego wydanej. Wiec...
U mnie we Wrocławiu juz jest.
Ale dochodzę do wniosku, że nie warto go kupować - to jest jeden wielki katalog reklamowy GW. Z tego co przejrzałem, to jedyna wzmianka o nowym Imperium to pokaz figurek (oczywiście gdzie i za ile mozna je kupić) i części w boxie swordsmanów - po co to komu za 20-30 zł?
Ale za to kupiłem poprzedni numer, ten z oblężeniem L'Anguille. I stwierdzam, że to jest lekka porażka - pod kazdą figurką, pod kazdą informacją z czego coś tam jest zrobione musi być adnotacja "avalaible from Games Workshop Direct - xxx###". Co to jest - battle report czy reklama?! Ale nie bede narzekał - jak na WD to ten numer i tak jest wybitnie hobbistycznie nastawiony...
Ale dochodzę do wniosku, że nie warto go kupować - to jest jeden wielki katalog reklamowy GW. Z tego co przejrzałem, to jedyna wzmianka o nowym Imperium to pokaz figurek (oczywiście gdzie i za ile mozna je kupić) i części w boxie swordsmanów - po co to komu za 20-30 zł?
Ale za to kupiłem poprzedni numer, ten z oblężeniem L'Anguille. I stwierdzam, że to jest lekka porażka - pod kazdą figurką, pod kazdą informacją z czego coś tam jest zrobione musi być adnotacja "avalaible from Games Workshop Direct - xxx###". Co to jest - battle report czy reklama?! Ale nie bede narzekał - jak na WD to ten numer i tak jest wybitnie hobbistycznie nastawiony...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Wiesz w anglii te informacje o eventach , heatach i inne to może są przydatne ale u nas....
Ten najnowszy nr WD z Imperium jako tematem przewodnim to dramatyczne padolino. NIC w nim nie ma ciekwawego. Bo jak sądzę gracz Imperium popełnił już zakup nowego AB. czyli w WD nic ciekawego czego nie byłoby w AB nie znajdzie.
Kurde - to pismo schodzi na psy coraz bardziej. Dobrze, że chociaż niedrogie.
Kurde - to pismo schodzi na psy coraz bardziej. Dobrze, że chociaż niedrogie.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
pismo za 20 zł niedrogie? Tyle to kosztuje pismo komputerowe z pełną gra(nieżadko dobrą ) jako dodatek.
dobrze, że dzięki empikom można sobie coś poogladać/poczytać , a jak ciekawe kupić. natomiast obiektywnie rzecz biorąc - GW powinno Dwarfy rozdawać za darmo jako folder reklamowy firmy, bo rzeczywiście w zasadzie wszystko, co tam można znaleźć każdy ma w swoim AB lub jest na oficjalnej stronie. a szkoda bo kiedyś Dwarfy bardzo często zawierały materiały Exlusive.
20 zł to nie jest duża kwota. (wiem, wiem - to relatywizm twierdzić co dla kogo jest dużo czy mało). Dla mnie to mała suma. Ale gdybym miał to wydać na nowego WD to i tak bym przepłaciłMurmandamus pisze:pismo za 20 zł niedrogie? Tyle to kosztuje pismo komputerowe z pełną gra(nieżadko dobrą ) jako dodatek.
- Chaoschild
- Chuck Norris
WD moim zdaniem to strata kasy, to samo mozna na necie poczytac. Teraz w Bialym Krasnalu tylko same reklamowki a i pismo moim zdaniem teraz adresowane do najmlodszych odbiorcow, banalny jezyk, opisy...ogolnie strata czasu.
pzdr
pzdr
Mam wrażenie, że Empik zrezygnował z WD, po sąsiedzku w Gliwicach też go nie ma.
Jedyne, co mnie ucieszyło w numerze z imperium, to kolory mundurów poszczególnych prowincji.
Natomiast dużo sobie obiecywałem po tym numerze WD z oblężeniem (jestem wielkim miłośnikiem oblężeń w WFB), miałem nadzieję że napiszą jakieś nowe zasady, uwzględniające 7 ed, a tu dali taką podpierdułę. Ale hobbystycznie rzeczywiście, to był jeden z lepszych numerów.
Jedyne, co mnie ucieszyło w numerze z imperium, to kolory mundurów poszczególnych prowincji.
Natomiast dużo sobie obiecywałem po tym numerze WD z oblężeniem (jestem wielkim miłośnikiem oblężeń w WFB), miałem nadzieję że napiszą jakieś nowe zasady, uwzględniające 7 ed, a tu dali taką podpierdułę. Ale hobbystycznie rzeczywiście, to był jeden z lepszych numerów.
Witam.
Ja juz dawno nie kupuje WD. IMO tam juz poza reklamami praktycznie nic nie ma.
Co mi po raportach, bitew ktore z gory sa juz przesadzone (gdyby tam byly naprawde interesujaca armie i ciekawe bitwy... ).
Czasami jakies mini tutki malowania - jedyna wartosciowa rzecz z tego,to, ze pokazuje ciekawe kompozycje kolorow.
IMO, WD nie jest juz tak wartosciowy jak kiedys - a szkoda.
Serwus.
Ja juz dawno nie kupuje WD. IMO tam juz poza reklamami praktycznie nic nie ma.
Co mi po raportach, bitew ktore z gory sa juz przesadzone (gdyby tam byly naprawde interesujaca armie i ciekawe bitwy... ).
Czasami jakies mini tutki malowania - jedyna wartosciowa rzecz z tego,to, ze pokazuje ciekawe kompozycje kolorow.
IMO, WD nie jest juz tak wartosciowy jak kiedys - a szkoda.
Serwus.