a idź .............Mlody pisze:( Jose juz mial rece na moje szyi)

ja rowniez dziekuje za master. bylo spoko.
poprosilbym o wyniki szczegolowe (bitwy,malowanie,test wiedzy o polskim swiatku wfb itp.)
Ja takze chcialem , no ale splewiles z tym testem.Mapet pisze:obiecuje na następny turniej przyjechać wydziobanyGajowy pisze:
@ mapet - patrz wyzej, swoja droga szkoda ze test tak ci nie poszedl bo bardzo chcialem ci dac hobbyste ale sie po prostu nie dalo sie.
powaznie dalem tk ostro dupy i nikt mi o tym nie powiedzial??Crusader pisze:Ja chciałbym zaznaczyć, że jest błąd w wynikach, tak naprawde to nie ja wygrałem z Tomkiem Szwedowem w ostatniej bitwie tylko on ze mną,
pozdro
Beke kreciGajowy pisze:powaznie dalem tk ostro dupy i nikt mi o tym nie powiedzial??Crusader pisze:Ja chciałbym zaznaczyć, że jest błąd w wynikach, tak naprawde to nie ja wygrałem z Tomkiem Szwedowem w ostatniej bitwie tylko on ze mną,
pozdro
A mówiliśmy zebys brał korki u prof. MłodegoMapet pisze:obiecuje na następny turniej przyjechać wydziobanyGajowy pisze:
@ mapet - patrz wyzej, swoja droga szkoda ze test tak ci nie poszedl bo bardzo chcialem ci dac hobbyste ale sie po prostu nie dalo sie.