Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Tez chce takie organy... Kurde Rakso cisniesz ostro, narazie najbardziej zajebiste krasie jakie widzialem... Organkami mnie zniszczyles... A Bsb jest przepiekny, szmata jest zajebista... magiczka i lizaki sa tez naprawde spoko...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Flint Fireforge
- Wałkarz
No to czekam niecierpliwie na kolejne prace Waszego autorstwa.Rakso_The_Slayer pisze:dzięki
nastepni w kolejce Długobrodzi, potem Młociarze
ona dopiero ćwiczy przed pomalowaniem swoich WE
I pytanie fachowe:P - powiedz mi proszę jakich farbek używasz? (p3, cytadelki czy inne jeszcze?)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Reaper Master Series.... naprawde super farbki, bardzo przyjemnie się nimi maluje
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
zdjecia jej pierwszych figurek sa w tym temacie... stron, dwie wcześniej
a Skarbu nie zamierzam wypuszczać z rąk
a Skarbu nie zamierzam wypuszczać z rąk
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
to dorzucam jeszcze coś z Karak Zankaraz... mieli być Długobrodzi ale ci panowie stali zaczęci od kilku miesięcy więc postanowiłem ich skończyć... niestety nie wyszli tak jak tg chciałem, po części dlatego, że w dużej części pomalowani byli pod koniec wakacji czyli wtedy gdy uczyłem sie malować RMSami i robić NMM...
tak więc szkolne zdjęcie moich strzelców wyborowych
tak więc szkolne zdjęcie moich strzelców wyborowych
Ja też bym chciał, ale za to mam 10 brzydalów ze skull pasa BTW: Figurki świetne, ale osobiście wole zwykłe metaliki
Ślicznie się prezentują. Ten nieco bajkowy styl świetnie pasuje do staro edycyjnych modeli i razem tworzą piękne połączenie. Mam jednak parę zastrzeżeń, przede wszystkim do NMM'a na lufach, który wyszedł słabo w porównaniu do tego na tarczach i hełmach, no i do tych fikuśnych kresek na podstawkach, nie wiem po co je umieszczałeś.