PMotM8 - War Altar WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
PMotM8 - War Altar WIP
Z tego będzie mój altar, trzymajcie kciuki czy co tam chcecie
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
nie ma to jak kilka dobrych słow na początek...Kallessin pisze:Co co powiem, to ci powiem, ale ci powiem. Ja tego nie widzie. Ten facet z tym tronem to nie jest to. Ale pozyjemy zobaczymy. Powodzenia.
a ja to widze i w dobrych barwach!
jak dobrze złożysz tą kupe złomu, to moze sie okazac ze masz jeden z fajniejszych altarow w polsce .
Pozdro Raptor
Tron z maszynki witchhunterskiego inkwizytora?
Wypas pomysł, oby realizacja się udała
Wypas pomysł, oby realizacja się udała
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Kretozord
Zobaczymy jak to będzie, postaram przestawić się z trybu Malarz Wyrobnik na tryb Taiwan
?? Throne Of Judgment jest paskudny ?? Co Ty gadasz !!!Zgryd pisze:Oryginalny model jest paskudny, a tu widzę przebłysk modelarskiego geniuszu, pomysł ma ogromny potencjał. Martwi mnie tylko, że ten tron jest chyba troszkę za masywny, ale tym mocniej trzymam kciuki.
Pozdrawiam Zgryd
http://uk.games-workshop.com/witchhunters/gallery/20/
Duży, ambitny projekt, podobnie, jak niegdysiejsza Wywerna Marka Bardzo lubię, gdy ludzie wyłamują się z utartych ram, zbierają różne części i z nich tworzą coś, czego się nie kupi w sklepie. Modelarstwo to super sprawa Miła odskocznia od samego malowania. A co z tego wyjdzie, zobaczymy
Dawaj, dawaj, masz trochę czasu Powodzenia!
Pozdrawiam
Sławol
P.S.
A ile "toto" będzie miało kół? Bo widzę tylko jedno... Chyba że tylko jedno pokazałeś, tak żebyśmy wiedzieli, czego zamierzasz użyć Co tam jeszcze... Korek do malowania, ale po co czerwona kostka?
Dawaj, dawaj, masz trochę czasu Powodzenia!
Pozdrawiam
Sławol
P.S.
A ile "toto" będzie miało kół? Bo widzę tylko jedno... Chyba że tylko jedno pokazałeś, tak żebyśmy wiedzieli, czego zamierzasz użyć Co tam jeszcze... Korek do malowania, ale po co czerwona kostka?
Kozak pomysł Teraz tylko do roboty sie brac .....
Widziałem już taki pomysł w Krakowie - wyszło całkiem fajnie, ale koleś nie miał za bardzo wprawy. Powodzenia
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
-
- Plankton
Witam.
Swego czasu byl na warhammer-empire.com konkurs na konwersje WA. Naprawde ludzie maja fantazje
Akurat tego pomyslu nie bylo, ciekawe bo wydawal mi sie dosc oczywisty (moze dlatego ze zbieram SoB) - a czesci zamowilem juz z rok temu, ale, ze ostatnio gram glownie w Warmachine, pomysl nadal czeka na realizacje.
Powodzenia - chetnie zobacze efekt.
Swego czasu byl na warhammer-empire.com konkurs na konwersje WA. Naprawde ludzie maja fantazje
Akurat tego pomyslu nie bylo, ciekawe bo wydawal mi sie dosc oczywisty (moze dlatego ze zbieram SoB) - a czesci zamowilem juz z rok temu, ale, ze ostatnio gram glownie w Warmachine, pomysl nadal czeka na realizacje.
Powodzenia - chetnie zobacze efekt.
Chodziło mi o oryginalny altar, thron jest natomiast bardzo udany.Sykstus pisze:?? Throne Of Judgment jest paskudny ?? Co Ty gadasz !!!Zgryd pisze:Oryginalny model jest paskudny, a tu widzę przebłysk modelarskiego geniuszu, pomysł ma ogromny potencjał. Martwi mnie tylko, że ten tron jest chyba troszkę za masywny, ale tym mocniej trzymam kciuki.
Pozdrawiam Zgryd