Piękno i brzydota!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No cóż, Koleżanka Monika od razu zwęszyła sektę po ogłoszeniu na słupieNibas pisze:Skavenblight-> Sekty..? Hahahah, kiedyś znalazłem ogłoszenie takiej Seksty Chrzescijanskiej na slupie ogloszeniowym, zadzwonilem, koles dal mi maly wywod na biblijne tematy i zaprosil na spotkanie.
Przyszedłem z kumplem. X___x
rozumiem, że idąc tym tokiem rozumowania dla Ciebie nie ważne, że potwór WAŻNE, że ma otwór! :):)Patriotyzm nie poplaca... czyli rozumiem, ze jak podrywasz Polke to mowisz "czesc, widzialem ladniejsze dziewczyny od Ciebie, ale chodzmy do parku..." Bad Grin
Brawo !Nibas pisze:Każdy ma otwór.
Nie mój tok, ale tak, nie ważne co, ważne żeby się ruszałoPawełek pisze:rozumiem, że idąc tym tokiem rozumowania dla Ciebie nie ważne, że potwór WAŻNE, że ma otwór! :):)Patriotyzm nie poplaca... czyli rozumiem, ze jak podrywasz Polke to mowisz "czesc, widzialem ladniejsze dziewczyny od Ciebie, ale chodzmy do parku..." Bad Grin
jestes wulgarny, nikt cie nie loffciaPawełek pisze:rozumiem, że idąc tym tokiem rozumowania dla Ciebie nie ważne, że potwór WAŻNE, że ma otwór! :):)Patriotyzm nie poplaca... czyli rozumiem, ze jak podrywasz Polke to mowisz "czesc, widzialem ladniejsze dziewczyny od Ciebie, ale chodzmy do parku..." Bad Grin
Bless wrócił!
I od razu z wypierdem!
I od razu z wypierdem!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A moim zdaniem fitnesski są fajne
o w dupe. nogi a'la pudzian.
co za duzo to neizdrowo.
co za duzo to neizdrowo.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Eeee tam opowiadacie, co za dużo to nie zdrowo to jakby tak kobieta wyglądałaSiasek pisze:o w dupe. nogi a'la pudzian.
co za duzo to neizdrowo.
http://img529.imageshack.us/img529/5904/ssslc3.jpg
Nie wstawiam zdjęcia tylko daje link, bo ta fotka może być szokująca
To nie jest facet.Raptaparat pisze:Przeciez to facet