Grey Seer + Screaming Bell= Warpstone Scroll + Twisted Crown of The Horned Rat
Warlock Engineer + Warpblades + Waprlock pistol + Storm Deamon
3x20 Clanrats + x RatlingGun
3x20 Clanrat Slaves
Stormvermin 20 + Ratling Gun
2x5 Warplock Jezzails
2x3 Poisoned Wind Globadiers
2 Poisoned Wind Globadiers
Krytyka bardzo mile widziana ;]
Dodam jeszcze, że osoba z którą gram zawsze inwestuje w magów jako lordów i herosów, knightów, warhoundy, demonetki i furie. Własciwie zawsze coś takiego sie znajdzie ;] Wiec pod to pisałem rozpe.
Skavy na 2k
NA Twoim miejscu wywalil bym jedne klany i slavy a za te punkty reszte przypakowal do 25. NA sztormwerminach moze warbaner. Elektrykow masz nielegalnych nie mozna powtarzac przedmoitow. wiec za 2 demony wrzuc scrole. Brak Latarki mogla by sie tu przydac mozesz ja wsadzic zamiasty 6 globadiersow.
Strom deamony to pomyłka. Pisałem to szybko na zasadzie kopiuj/wklej
A co do latarki... hm... ostatnio to globasami troche wykosiłem jazdy a latarke mi zawsze furie obsiadaja ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ej, moja 4 w życiu rozpiska ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
4 ratlingi to za dużo, za jednego i paru globow powieksz ilosciowo klocki do 25. No i te storm demony na scrolle oczywiscie zmien.
Na stormach przyda się warbanner, no i bardzo brakuje tutaj latarek, taka rozpa bez nich nie daje rady![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Na stormach przyda się warbanner, no i bardzo brakuje tutaj latarek, taka rozpa bez nich nie daje rady
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)