Hehe , byłem na DMP, widziałem rozdanie nagród, ale ni cholerę nie mogłem sobie przypomnieć jaką nazwę nosili zwycięzcy. He może ten grzaniec mnie zmulił?Ziemko pisze:No dobra to 4 , z czego to o zwyciezcow ostatniego dmp naprawde bylo imho banalne patrzac na to , ile osob bylo na dmp i jak glosno rozdmuchana byla to impreza ( 5 miechow przed kohortexem) Nastepnym razem beda max 2 pytania z ligi.
Pytanie były bez sensu co nie ma żadnego wpływu na ocenę turnieju. Przynajmniej z mojej strony. Nie jestem aż tak głupi żeby skreślać turniej z tak błahego powodu (no ale ja zawsze pałę kładłem na testy wiedzy
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Na pewno wpadniemy z rafem do Bydzi jeszcze nie raz. Ale na pewno nie na dwudniówkę. Już kiedyś po Wielkim Draconie stwierdziliśmy że nocka miedzy turniejami nam nie leży (gdziekolwiek by nie była) i jeśli nie da się wrócić na noc do domciu to będziemy sobie odpuszczać. Kohortex miał być jeszcze jednym testem w tej sprawie no i zawiedliśmy się. Nie narzekamy bo wiedzieliśmy czego sie spodziewać ale jednak to nie dla nas. Jedynym wyjątkiem zostaje DMP na który jeśli damy rade będziemy chcieli się wybrać (10 miejsce na ostatnim rozbudziło nasze apetyty
Tak wiem stare pryki jesteśmy
Ale turniej był bardzo fajny i 100% poparcia dla orgów!