PlayMini Of The Month 8 - styczeń

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Treevill pisze:no i krasnoludy tez maja ta Flame Cannona :twisted:

temat w tym miesiacu daje duze mozliwosci do popisu
flame cannon sie nie nadaje... ma byc cos co strzela plonacyymi pociskami ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Nie musi "strzelać", musi tylko zadawać obrażenia flaming :)

Propozycje dla Kislevu i O&G?
Dla Kislevu bym, na zasadzie paradoksu, dopuścił Ice Queen :D
Co do O&G nie mam pomysłu, ale zawsze w PMoTM było tak, że jakaś armia musiała pauzować ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Tomash pisze:Nie musi "strzelać", musi tylko zadawać obrażenia flaming
ok ale flamecannon nadal odpada :P

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

a to niby czemu?

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Bo jak sama nazwa wskazuje, flame cannon nie strzela ogniem, tylko wodą. I gumisiami-żelkami.
Co jest bardziej ogniste niż działo które strzela całymi strugami ognia?! Litości!
Jeżeli w opisie broni przez całe trzy akapity w co drugim zdaniu jest słowo 'flame' 'flammable' 'fire' itd, broń nazywa się Działo OGNIOWE i w ogóle jest na 127,5 sposobów zaznaczone że pluje ogniem, ale mimo to nie jest jak byk napisane 'has flaming attacks', to jednostka już nie ma flaming attacks?
To już jest chore podejście do zasad tej gry. Ja się trochę ciśnieniuje, ale coś ostatnio mnie takie gadki denerwują. Do ław i kancelarii prawniczych, a nie się marnujecie w jakichś żołnierzykach panowie ;)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

popieram w 120% Lunna.

Ma ogniste ataki jak w morde strzelił... ale nie... to pewnie wrzątek... :?

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

bardzo dobre podsumowanie ....

to ze w poprzednim miesiacu jako kawalerie dopuszczono zyrokptera i kolesia na tarczy to moim zdaniem bylo cos nie tak ... ale zeby nie dopuscic w tym miesiacu dzialo plujace ogniem to juz przegiecie ... moim zdaniem nie powinno byc zadnej dyskusji na ten temat ... tylko jedna odpowiedz ... na "tak"

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Dopuszczamy flame cannona. Rules lawyerzy do domu, znajdować kolejne kruczki w książkach ;)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

a co z wmapirami ???? smok zieje jakims smrodem - czy to sie zaliczy??? i jest jeszcze bound spell "rod of flaming death" - czy to tez mozna zaliczyc choc w doslowne nie jest napisane ze ma ognisty atak ale w nazwie jest "flaming"

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

mam jeszcze drugie pytanie ... czy mozna na konkurs wystawic Gwardie feniksa ... bo jesli zostalo by mi czasu po malowaniu Sorcerer'a CD to bym pomalowal Caradryan'a

Edit : wycofuje to pytanie ... wlasnie doczytalem w podreczniku ze Caradryan zadaje swoja bronia plonace ataki
Ostatnio zmieniony 9 sty 2008, o 15:52 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

O&G mają Fire Koblody :)

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

No i mam pytanie techniczne- ma być pełny oddział (Salka+3skinków) czy wystarczy sama bestia?

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

A ja mam pytanie. Co prawda obie kwestie już poruszono, ale niewyczerpująco, więc chciałbym się upewnić.

Czy mogę wystawić gorrrącą wampirkę (w końcu jest 'rozgrzej mnie', a nie 'spal mnie'), produkcji nie GW, ale jak najbardziej używaną w mojej armii VC.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Fedek: a może zadawać flaming damage? ;)
Jeśli tak, może być dowolnego producenta (BP jest forum niezależnym :) ), byle było na legalnej podstawce itd.

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

to bound spell "rod of flaming death" sie liczy czy nie ??????????? bo jesli nie to wampiry w tym miesiacy nie licza sie w konkursie

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

to bound spell "rod of flaming death" sie liczy czy nie ??????????? bo jesli nie to wampiry w tym miesiacy nie licza sie w konkursie

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

prosze usunac tego podwojnego posta ... forum nawala

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

coz ja jestem zmuszony wystartowac z praca komercyjna :D eh malowane na ebajka smoczysko ale coz wlasnej armii nie mam a trzeba zarobic na wampiry ^^" szkoda ze nie bedzie ona uzgledniona w glosowaniu ale przynajmniej cos zrobie dla inicjatywy (temat 8 podsunal mi pomysl na smoka HE) ...

Awatar użytkownika
korek
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: korek »

Odnośnie O&G, to czy nie można by przyjąć (na potrzeby tego konkursu), że podpalony pocisk wystrzelony z Goblin Rock Lobber'a czynił by obrażenia od ognia??? ;)

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Kołata pisze:O&G mają Fire Koblody :)
A co to? :P Jakaś jednostka dodatkowa czy coś?
Jeśli jest to bym prosił o linka do nich (jakieś zdjęcie, zasady czy coś ;) )

ODPOWIEDZ