Lista Ligowa - skład

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

Zablokowany
Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Lista Ligowa - skład

Post autor: Szmajson »

Skład LL:
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=7473

W tym temacie dyskutujemy: Kto za co i dlaczego :)
Ostatnio zmieniony 12 sty 2008, o 22:42 przez Szmajson, łącznie zmieniany 5 razy.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

W sumie jeszcze nie przedyskutowaliśmy tego na forum klubowym ale skoro dostałem uprawnienia do pisania tutaj to na te nasze Ośmiornicze 2 miejsca proszę wpisac mnie - Michał Teśluk i B_sk czyli Bartka Skalskiego.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

okej, nie zdarzylem wychodzac do pracy napisac na gildi.. ze wlasnie cos mi nie pasuje. Oka uzupelnie tak jak napisales.

Ale na forum gildi byles zapisany od dawna... i ominales 6 glosowan.. mam nadzieje ze teraz nadrobisz.

BTW narazie prosilbym sie nie wypowiadac jeszcze na tym forum. Narazie na gildi. z 13 na 14 pelne przenosiny.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

aktualna tabelka. Jezeli ktos zna loginy na bp osb ktore sa podkreslone na niebiesko, dajcie cyne.

Obrazek

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

michal ruminski - bania
filip formanski - ataman
michl konieczny - gobos

o ile jeszzce nie masz

pzdr.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Gajowy pisze:michal ruminski - bania
filip formanski - ataman
michl konieczny - gobos

o ile jeszzce nie masz

pzdr.
dzieki juz dodalem :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Mnie proszę zmienić miasto z Kielc na Katowice.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Jankiel pisze:Mnie proszę zmienić miasto z Kielc na Katowice.
Uuupss :) sorka Jankiel :P

Obrazek

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Hrabia duuku - Adam Lewański

I tak z innej beczki. Czemu RS ma 4 przedstawicieli na LL????
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

dobre pytanie.. jak je na NG zadalem to nikt nie odpisal, moze tu cos sie zmieni ;)

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

i po przeprowadzce ;)

jak widac jaknkiel ma za hlos...wszedl przeciez za agnieszke jak dobrze pamietam... ;)

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

co nie zmienia faktu, ze na turniejach w koszulce RS wystepuje i w rankingu ma klub RS wpisany.

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Nie ważne za co ma. Pytanie było inne.

Czemu RS ma 4 przedstawi celi???? regulamin chyba jasno stwierdza ze klub moze mieć max 3 reprezentantów na LL.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

coz, taka jest prawda, tymbardziej ze Jankiel gral we wiadomo jakiej druzynie na dwoch ostatnich DMP

miejsce za HLOS by mogl miec bedac np niezrzeszonym i grac jako niezrzeszony najemnik w druzynie RS robiac lokale z ramienia HLOS

ale zgodnie z regulaminem nie moze byc z klubu RS, poniewaz jest 4 przedstawicielem tego klubu na LL...

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

LL ligowa przegłosowała dodatkowe miejsce za ETC - co ja na to poradzę? A moje miejsce jest za lokale na Giszowcu.
na turniejach w koszulce RS wystepuje
Taaa... może mi jeszcze będziesz mówił, jaką koszulkę mam nosić? Jak to taki wielki problem, to możecie mi zabrać to miejsce na LL. Wali mnie to szczerze mówiąc, mogę zajmować się czymś innym.
Móglbym równie dobrze poprosić o wykreślenie mnie z RS i kompletnie nic by to nie zmieniło, ale nie mam zamiaru ustępować przed złośliwościa i czepialstwem.
Ostatnio zmieniony 9 sty 2008, o 18:03 przez Jankiel, łącznie zmieniany 2 razy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

ale jest jasno napisane w ostatnim ptk regulaminu, ze nie moze to miejsce być ponad 3 ;)

nos jankiel jaka chcesz koszulke :twisted:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

albo nie nos wcale, ogladanie twoich avatarow to prawdziwa przyjemnosc.

mozna miec miejsca na LL za rozne rzeczy - ale maksymalnie 3. Czytales w ogole ten regulamin na ktory sie powolujesz?

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

@ TP - czy ty wszystkim musisz dzialac na nerwy??

nie byles na masterze i zlosliwie marudzisz ze costam

Kuba dostal miejsce, wszyscy to przyjeli bo to zasluzony gracz a ty cos tam drobnostkujesz (slowotworstwo)

@ Jankiel - Jestesmy z Toba!!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

tutaj nie chodzi o Jankiela, ogolnie... tak jak Szmaja czepia sie o konta klubowe nie majac na razie ;) pkt w regulaminie, tak majac pkt w regulaminie mozna sie czepiac Jankiela

ja tam uwazam ze na LL powinny byc osoby ktorym sie cos robic chce, o wiadomej reputacji, wole zeby byl Jankiel jako pol RS pol HLOS niz jakis ziutek z koziej wolki ktory swoja aktywnoscia na LL wykaze sie dopiero kiedy beda jakies glosowania glosowania i to jakies wazne w stylu nad masterami..

p.s.
jak wyglada sprawa z osobami nie glosujacymi? traca miejsce czy nie? nie pamietam na czym sie to skonczylo... bo jesli tak to bym przypomnial przedstawicielom 3miasta o glosowaniu, tudziez wymianie osoby na LL na jakas bardziej aktywna..

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

spoko spoko. Jak dobrze pamietam Agnieszka chyba byla za bardzo wkurzona na teksty Trupunka (przepychanki, kto zrobil jaki turniej).. chwilow zastapil ja Jej Mąż :) Jankiel.

W sprawach organizacyjnych za bardzo nie mamy nic (narazie :)) wspolnego z tym co Jankiel robi w Katowicach.

Oka jezeli, ktos widzi w takim zastepstwie problem, usuniemy jednego z naszych czlonkow.

A co do martwych dusz.. to trzeba by bylo sie zastanowic.. ile procent z ilu glosowan, to "ostrzeżenie"..

Obrazek

Zablokowany