Warsztat Romana [ update: Noble]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Wałkarz
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
shadow grey+chaos black shadow greay i dodawany skull white
-
- Wałkarz
czyli wogóle nie dawałeś żadnych metalicznych farb
??
tak samo jest z DE??
dzięki
pozdro

tak samo jest z DE??
dzięki
pozdro
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Troszke teraz maluje TK ale jest to w pewnym sensie konserwacja troche juz podniszczonych figsów więc tego nie bedę na razie zamieszczał.
Niedawno kupiłem sobie shadesów i postanowiłem pomalować ich sobie tabeltopowo, przyzwoicie, żeby fajnie wyglądali. W planach mam cały oddział 5-6 modeli, więc jest to na razie wczesny wip. Nie mam zbytnio czasu an malowanie i dlatego tak to powoli idzie.
Fotki:

Mam nadzieję, że się w tej fazie malowania podoba
Wkrótce postaram się zrobic cos porządnego, w sklepie mam być dostawa nowego imperium a ten warrior priest strasznie mi przypadł do gustu. Pozdrawiam
EDIT:
Już prawie go skończyłem i zrobiłem podstawkę(mam takie same podstawki jak szczurek). Jeszcze nie bede wrzucał fotek bo zrobiło się ciemno i będą beznadziejne i dam updatea jak zrobie kolejnych.
Niedawno kupiłem sobie shadesów i postanowiłem pomalować ich sobie tabeltopowo, przyzwoicie, żeby fajnie wyglądali. W planach mam cały oddział 5-6 modeli, więc jest to na razie wczesny wip. Nie mam zbytnio czasu an malowanie i dlatego tak to powoli idzie.
Fotki:

Mam nadzieję, że się w tej fazie malowania podoba

Wkrótce postaram się zrobic cos porządnego, w sklepie mam być dostawa nowego imperium a ten warrior priest strasznie mi przypadł do gustu. Pozdrawiam
EDIT:
Już prawie go skończyłem i zrobiłem podstawkę(mam takie same podstawki jak szczurek). Jeszcze nie bede wrzucał fotek bo zrobiło się ciemno i będą beznadziejne i dam updatea jak zrobie kolejnych.
Ladny Very Happy
Skora fajna i kolor plaszczyka (ale wiecej przejsc mogles zrobic)
Jezeli jednak maja byc na stol i sie po prostu dobrze prezentowac (bez fajerwerkow ) to OK Very Happy
Skora fajna i kolor plaszczyka (ale wiecej przejsc mogles zrobic)
Jezeli jednak maja byc na stol i sie po prostu dobrze prezentowac (bez fajerwerkow ) to OK Very Happy
- Chuck Norris
jest update
dokończyłem tamtego i zacząłem nowego.
PRZYPOMINAM ŻE TAKA BĘDZIE CAŁA ARMIA I KAŻDY ODDZIAŁ BO MOZE NIE MODEL MA BYC TAKIM FAJERWERKIEM
teraz nowe fotki

To tyle. Te płaszczyki może i nie mają kilkunastu przejść jak ten korsarza ale i tak pare ich tam jest. Tylko na takich zdjęciach aż tak to dokłądnie widać ale cały oddział na zdjęciu będzie fotografowany z dalszej odległosci i bez zoomów. W realu sa b. przyzwoite. Nie chciałem ich cieniować do białego w końcu to shades
Pozdro
dokończyłem tamtego i zacząłem nowego.
nie chce się przechwalać ani nic nikomu udowadniać ale niektóre prace blue moon studio czy nawet innych osiagające 80$ są o wiele gorsze od tego shadesaszczurek pisze:(bez fajerwerkow )

PRZYPOMINAM ŻE TAKA BĘDZIE CAŁA ARMIA I KAŻDY ODDZIAŁ BO MOZE NIE MODEL MA BYC TAKIM FAJERWERKIEM
teraz nowe fotki

To tyle. Te płaszczyki może i nie mają kilkunastu przejść jak ten korsarza ale i tak pare ich tam jest. Tylko na takich zdjęciach aż tak to dokłądnie widać ale cały oddział na zdjęciu będzie fotografowany z dalszej odległosci i bez zoomów. W realu sa b. przyzwoite. Nie chciałem ich cieniować do białego w końcu to shades

Pozdro
Romek kurde , a myslalem , ze skonczyles z przechwalaniem sie
( i te sztuczme pisanie " nie chce sie przechwalac , ale ) Ehhhhh
Co do shada - jest bardzo fajny , naprawde trzymaj taki poziom i armia bedzie zdecydowanie ponad przecietna , jedynie plaszcz tak sobie wyglada , ale to maly szkopul...

Co do shada - jest bardzo fajny , naprawde trzymaj taki poziom i armia bedzie zdecydowanie ponad przecietna , jedynie plaszcz tak sobie wyglada , ale to maly szkopul...
- Chuck Norris
Jestem po prostu zazdrosny o takie aukcje blue moon studio i tak to wygląda co piszę. No nic cięsze się póki co, że wszystkie moje aukcje(4) udało mi się zakończyć z powodzeniem.Ziemko pisze:Romek kurde , a myslalem , ze skonczyles z przechwalaniem sie( i te sztuczme pisanie " nie chce sie przechwalac , ale ) Ehhhhh
Focus-studio wymiata

- Chuck Norris
59.99$
1 (słownie: jeden) model to trochę za wcześnie, żeby mówić jaka będzie cała armiaRoman Lord of the Druchii pisze:PRZYPOMINAM ŻE TAKA BĘDZIE CAŁA ARMIA I KAŻDY ODDZIAŁ

Pomalowany naprawdę dobrze, a jak na model r&f - świetnie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
a za 20 lat bedzie cala armia... oczywiscie no ofence
model fajny ale skora na gotowym modelu zdeka za... dziwna? jakas taka matowa sie wydaje i ... no nie wiem jak to okreslic... brudna? bez obrazy ale takie mialem odczucie... i w takich barwach to on za bardzo cienia nie przypomina 
nie zebym sie czepiac ale "Nie chciałem ich -cieniować do białego- w końcu to shades" mozesz mi wyjasnic jak to sie robi? zawsze myslalem ze cieniuje sie do czarnego a przynajmniej jakiegos ciemnego koloru

nie zebym sie czepiac ale "Nie chciałem ich -cieniować do białego- w końcu to shades" mozesz mi wyjasnic jak to sie robi? zawsze myslalem ze cieniuje sie do czarnego a przynajmniej jakiegos ciemnego koloru

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned