WOŚP 1150pkt.
WOŚP 1150pkt.
Zapraszam na mini-turniej organizowany przez sklep Futurex dnia 13-01-2008 w centrum Gemini. Start turnieju: 15:30(tak, wiem, niezwykła godzina, ale rano jest turniej LOTR). Zapisy od 15.
Turniej odbędzie się w formacie 1150pkt. Limit: 21 osób, jeżeli będzie duże zainteresowanie pomyślimy o wyjściu awaryjnym.
Wpisowe: 5zł(jest przeznaczone na WOŚP) na terenie turnieju poza tym będą stały puszki WOŚPU.
Sloty: hero: 1-2, core: 2+(HE 1+), special: 0-3(HE 0-4), rare: 0-1(HE 0-2)
1 bitwa: Licytacja
na każdym stole będzie koperta z zasadą specjalną. gracze będą licytowac ile małych pkt. oddadzą przeciwnikowi w zamian za kopertę. Oczywiście ten kto przegrał licytację żadnych pkt. nie oddaje.
2 bitwa: Pojedynek
do walki stają dwa najtańsze modele, po jednym z każdej armii. walka toczy się przed bitwą, do śmierci jednego z nich. zwycięzca staje się championem swojego oddziału z regeneracją na 5+ oraz zyskuje dla swojego generała 50 małych pkt.
3 bitwa: Wyżynka
pkt. zwycięstwa są liczone tylko za przegonione, zniszczone oddziały. Nie ma bonusów za cwiartki oraz sztandary czy też zabitego generała.
Prócz tego będzie 11 pkt. za pomalowanie armii, byc może zrobimy też mini-test wiedzy.
Zapraszamy!
ps.: będą nagrody rzeczowe: w sklepie będzie można sobie wybrac odpowiednio za miejsca od 1 do 3 blisterki od D do B.
Zapisani:
1.Tadeusz Chilicki
2. Marcin Korecki
3. Michał Frankiewicz
4. Michał Salamon
5. Wieczorek Grześ
6. Wieczorek Filip
7. Mateusz Pach
8. Piotrek Baranowicz
9. Witek Nosorowski
10. Jarek Niewolnik
11. Piotr Kurek
12. Piotrek Kieliszczyk
13. Kacper Schroeder
14. Paweł Bohn
15. Wojciech Łubkowski
16. Kołek
17. Bielik
18. Jacek Grotha
19. Bigos
20. Mapet
21. Młody
Rezerwa:
22. Dżejdżej
Turniej odbędzie się w formacie 1150pkt. Limit: 21 osób, jeżeli będzie duże zainteresowanie pomyślimy o wyjściu awaryjnym.
Wpisowe: 5zł(jest przeznaczone na WOŚP) na terenie turnieju poza tym będą stały puszki WOŚPU.
Sloty: hero: 1-2, core: 2+(HE 1+), special: 0-3(HE 0-4), rare: 0-1(HE 0-2)
1 bitwa: Licytacja
na każdym stole będzie koperta z zasadą specjalną. gracze będą licytowac ile małych pkt. oddadzą przeciwnikowi w zamian za kopertę. Oczywiście ten kto przegrał licytację żadnych pkt. nie oddaje.
2 bitwa: Pojedynek
do walki stają dwa najtańsze modele, po jednym z każdej armii. walka toczy się przed bitwą, do śmierci jednego z nich. zwycięzca staje się championem swojego oddziału z regeneracją na 5+ oraz zyskuje dla swojego generała 50 małych pkt.
3 bitwa: Wyżynka
pkt. zwycięstwa są liczone tylko za przegonione, zniszczone oddziały. Nie ma bonusów za cwiartki oraz sztandary czy też zabitego generała.
Prócz tego będzie 11 pkt. za pomalowanie armii, byc może zrobimy też mini-test wiedzy.
Zapraszamy!
ps.: będą nagrody rzeczowe: w sklepie będzie można sobie wybrac odpowiednio za miejsca od 1 do 3 blisterki od D do B.
Zapisani:
1.Tadeusz Chilicki
2. Marcin Korecki
3. Michał Frankiewicz
4. Michał Salamon
5. Wieczorek Grześ
6. Wieczorek Filip
7. Mateusz Pach
8. Piotrek Baranowicz
9. Witek Nosorowski
10. Jarek Niewolnik
11. Piotr Kurek
12. Piotrek Kieliszczyk
13. Kacper Schroeder
14. Paweł Bohn
15. Wojciech Łubkowski
16. Kołek
17. Bielik
18. Jacek Grotha
19. Bigos
20. Mapet
21. Młody
Rezerwa:
22. Dżejdżej
Ostatnio zmieniony 10 sty 2008, o 18:03 przez Pająk, łącznie zmieniany 7 razy.
i mnie i bigeesa
Zapiszcie mnie, pewnie wpadne.
Własnie spojrzalem na godzine turnieju
.
Jednak chyba mnie nie bedzie

Jednak chyba mnie nie bedzie