Moje Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moje Chaos Dwarfy
No, wreszcie udało mi się obfotografować to, co do tej pory zrobiłem i zdippingowałem. Do całości brakuje tutaj jeszcze jednego odziału Warriorów hand weapons/shields, jednego oddziału Warriorów z great weaponami, Hobków łuczników, dwóch oddziałów Irongutsów no i bohaterów na latajkach. Obiecuję, że jak tylko coś machnę, to dorzucę tutaj foty, a na razie prezentuję te, które mam...
Zapraszam do komentowania.
Zapraszam do komentowania.
zajebisty pomysl super wykonanie (choc kaliber tych zdial jest zdeka "przyduzy") ... rozbawil mnie "kucyk" - fajnie go wykozrystales...
dipping wykonany spoko choc takie przynudnawe kolorystycznie (nie ma jakis jasniejszych akcentow) moznabybylo dodac lawiaste podstawki czy gdzies zaakcentowac figsy na zolto bo ta monotonia mnie dobija ...
dwarf z GSowa broda (przydluga ta broda i strasznie ociosana) - chyba najslabszy element ... nie trzyma poziomu i GS jest tak no "pociety" zamiast wymodelowany stad wlochy strasznie wyszly (no i sie nie pocieniowaly zbytnio) ...
ogolem pozytywne wrazenie no i malo pracochlonne malowanie a efekt przyzwoity ...
tyle na 1 rzut oka
pozdro
dipping wykonany spoko choc takie przynudnawe kolorystycznie (nie ma jakis jasniejszych akcentow) moznabybylo dodac lawiaste podstawki czy gdzies zaakcentowac figsy na zolto bo ta monotonia mnie dobija ...
dwarf z GSowa broda (przydluga ta broda i strasznie ociosana) - chyba najslabszy element ... nie trzyma poziomu i GS jest tak no "pociety" zamiast wymodelowany stad wlochy strasznie wyszly (no i sie nie pocieniowaly zbytnio) ...
ogolem pozytywne wrazenie no i malo pracochlonne malowanie a efekt przyzwoity ...
tyle na 1 rzut oka
pozdro
Bardzo fajna armia!
Mi się podoba, może trochę monotonna kolorystyka, ale jest bardzo ok.
Najlepiej wg mnie wygląda ten sorcerer z czaszką na głowię.
Mi się podoba, może trochę monotonna kolorystyka, ale jest bardzo ok.
Najlepiej wg mnie wygląda ten sorcerer z czaszką na głowię.
tzw 'wczesny bless'
calkiem ok.
calkiem ok.
Po skonwertowaniu 200 modeli miałem dosyć... Dlatego na malowanie nie starczyło zapału.dead pisze:malo pracochlonne malowanie
Świetna robota, bardzo udane bejcowanie Kolorystyka goblinów jest rewelacyjna. No i przy okazji - udana i ciekawa konwersja
Podobają mi się jeszcze: podstawki, "centaurowy-sztandarowy", mag, armaty... heh Ale kolubryny No i załoga do nich też bardzo ładnie wyszła.
Dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
Podobają mi się jeszcze: podstawki, "centaurowy-sztandarowy", mag, armaty... heh Ale kolubryny No i załoga do nich też bardzo ładnie wyszła.
Dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
nioch nioch - wlasnie doszlo mi 36 skull passowych dwarfow : )
wrzuc zdjecia na www.chaos-dwarfs.com jak juz wstanie...
wrzuc zdjecia na www.chaos-dwarfs.com jak juz wstanie...
-
- Powergamer Rozpiskowy
Nienawidzę, nie mogę znieść i w ogóle ta technika mi nie odpowiada.. brak szacunku dla figurki!
ALE ALE ALE!!!
powiem tylko ze twoja praca strasznie mi sie podoba!!!!
napradę nie można sie niczego przyczepić .. a jak nawet to po zastanowieniu nie da sie inaczej bo taka to już technika .. każda poprawka by oszpeciła
BOMBA TRĄBA!! najbardziej mi sie podobają krasnale! no i gobliny.. orki o wilczki troszkę gorzej wyszły może jak byc innym odcieniem bejcy je machnął było by lepiej ale ogólnie armia zajebista! widocznie nie pomazałeś byle jak i bejce byle przykryło tylko każda figurka musiała być pomalowana na pozadny TT i potem zabejcowana !
moja ocena 6.5/10 przy czym TT = 5.0
ALE ALE ALE!!!
powiem tylko ze twoja praca strasznie mi sie podoba!!!!
napradę nie można sie niczego przyczepić .. a jak nawet to po zastanowieniu nie da sie inaczej bo taka to już technika .. każda poprawka by oszpeciła
BOMBA TRĄBA!! najbardziej mi sie podobają krasnale! no i gobliny.. orki o wilczki troszkę gorzej wyszły może jak byc innym odcieniem bejcy je machnął było by lepiej ale ogólnie armia zajebista! widocznie nie pomazałeś byle jak i bejce byle przykryło tylko każda figurka musiała być pomalowana na pozadny TT i potem zabejcowana !
moja ocena 6.5/10 przy czym TT = 5.0
Aż wstyd się przyznać, ale nie jest polakierowana żadna z tych figurek.Skinek pisze:Lakierowałeś wszystko?
No i dzięki wszystkim za miłe słowa.
- marcus_cheater
- Oszukista
Jak dla mnie wspaniała armia... Kawał dobrej roboty... Przerobiłeś "skullpasowe śmiecie" na coś przyzwoitego... Masz mój pełny szacunek... Najbardziej mi się podobają blunderbursi- super gnaty mają...
Armia miód...
Nietykalny- czy to bie się udzielił syndrom patrycji(!!!!!!!!!), czy to moze ty patrysiu........
Nietykalny- czy to bie się udzielił syndrom patrycji(!!!!!!!!!), czy to moze ty patrysiu........
necro to jest szczyt widizalem partyzanckei zdjecia z turnieju ale nei bylo dobrze widac potencjalu twojej armii. te oddzialy to miodek a co zrobiles z tym tanem na pegazie wiesz co pokazywales juz kiedys na forum, nie dales go do armii? moglbys dac zdjecia poszczegolnych bolcow bo park maszyn mnie bardzo zaciekawil:)