PlayMini Of The Month 8 - styczeń
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Warzywo
Yyy... przepraszam że koledze koordynatorowi się wcinam, ale w tej edycji minimum to model, a nie oddział 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Powergamer Rozpiskowy
do kiedy to jest?? bo sie pogubiłem i każdy może w tym brać udział?
Podpowiem - w nazwie edycji jest "styczeń". W pierwszym poście masz dokładniejsze wskazówki.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

-
- Powergamer Rozpiskowy
???? DB??? chyba DERaptaparat pisze:Nietykalny tylko nie maluj kolejnego DP, oni nie maja fire attacks
pytam sie czy to ma być grywalna figsa czy jak przerobie krasnala na połykacza ognia co pluje płomieniami to będzie git

-
- Powergamer Rozpiskowy
Figurki mają być, jak zwykle, legalnymi i wystawialnymi modelami.
no tak tylko ze legalnie ja przerobie ;p a czy byłaby wystawiana to już sprawa umowna
.. u mnie na pewno będzie miała miejsce na półce ;p
no tak tylko ze legalnie ja przerobie ;p a czy byłaby wystawiana to już sprawa umowna

- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
wystawialnymi w znaczeniu - można użyć w grze i spełnia zasady WYSIWYGu... a nie, że na półeczke... omfg...
-
- Powergamer Rozpiskowy
no to lipa będę musiał pomyśleć.. człowiek słoń pierdzący ogniem w takim razie tez odpada 

-
- Powergamer Rozpiskowy
http://img136.imageshack.us/img136/2640/wwwcopymw6.jpg ktoś ma pojęcie co ta za figurka i z czy sie nadaje? znalazłem ją w pudle odkurzyłem i ujrzałem jakieś tam płomienie sugerujące bojowe nastawienie kolegi .. jednak nie mam pojęcia co to za jeden
ale aż się prosi by go machnąć
- może jakieś tam obrażenia od ognia zadaje ;p

- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
ktoś tam z Bractwa z gry WarZone.Nietykalny pisze:http://img136.imageshack.us/img136/2640/wwwcopymw6.jpg ktoś ma pojęcie co ta za figurka i z czy sie nadaje?
-
- Powergamer Rozpiskowy
no nic w każdym razie już głowy nie ma i myślę co dalej z nim zrobić... chyba przerobie go na kapłana bojowego
po prostu ma kozacka poze jakis krzyż i ksiege na łańcuchu dorzucę no i konkretny kafar na plecy
.. hmmm mniam
mu siekne i głowę i będzie warior priest jak ta lala
..o wiem wiem w kapturze go zrobię :hieh

..o wiem wiem w kapturze go zrobię :hieh

No to kaman
Za moment biore się za skavńskiego warlocka. Piekny nie będzie bo z odzysku ;(
Za moment biore się za skavńskiego warlocka. Piekny nie będzie bo z odzysku ;(