Oreczki na stół

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Antar
Wałkarz
Kontakt:

Oreczki na stół

Post autor: Antar »

Oreczki z przeznaczeniem do grania, więc bez szaleństw malarskich :) Z zamierzenia mają się poprostu dobrze prezentować podczas gry.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

miłego oglądania i kometowania ;)

Skinek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Skinek »

Fajnie powychodzili :) , tacy mroooczni :wink: . Ale qrcze te podstawki takie trochę nijakie

Awatar użytkownika
Malcavian

Post autor: Malcavian »

malowanie cool, podstawki tez, ale chyba będziesz musiał je wystawiać po 5 w rance zeby miec szeregi... zrob jeszcze jakiegos fajnego piątkowego movement tray'a

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Elegancko :) Zawsze milo zobaczy w pelni pomalowany regiment.

@Malcavian: jest 5ciu w rance ;)

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

Bardzo dobrze to wygląda ;) Ciekawa, mroczna kolorystyka. Jestem na TAK ;)

Awatar użytkownika
True Legionista

Post autor: True Legionista »

wypasione :wink:

Dewastator
Warzywo

Post autor: Dewastator »

Bardzo ładnie i starannie wykonane, łącznie z movement trayem. Osobiście wolę takie bardziej soczyste kolory na orkach, ale to już jest kwestia wizji armii. Nie wiem czy to kwestia zdjęcia, ale cieniowanie na sztandarze z tyłu jest dużo ładniejsze niż z przodu. Z tyłu masz pełne przejście tonalne a z przodu praktycznie tylko zarysowane krawędzie zmarszczonego płótna.

I jeszcze mam takie pytanie: Jak malowałeś czerwień na sztandarze? Naprawdę bardzo ładnie wyszła.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

No Antar.... jak na Ciebie to pieknie :lol2: :lol2:

Dobra , a na powaznie - czysto pomalowani bez fajerwerkow , ale klimat trzymaja. Mi bardzo pasuja. Szmata wyszla czadersko. Kolor skory mi sie nie podoba , taki jakis wyblakly - chociaz kojarze foty moich gobasow - w realu mieli oczojebna skore , a na Twoich fotach jakas dziwna....

Antar
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Antar »

Podstawki takie a nie inne bo do całej armii mają pasować ;) Co do sztandaru to z przodu jest więcej pofalowań i zależało mi by uzyskać większy kontrast. Kolorki jakich użyłem, mieszanka czarnego z blood red i później blood red + bleached bone. Ot cała tajemnica ;) Skóra też mi się średnio podoba ;) ale pasuje do mroczengo klimatu w jakim miał być malowany oddział :)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Poza tym dziwnym odcieniem skóry (chodź do mrocznego oddziału pasuje :wink: ) wszystko okej :) Sztandar najlepszy :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Bardzo przyzwoicie, podoba mi sie sztandar :)

Yori

Post autor: Yori »

Bardzo dobra praca, mam nadzieję, że kiedyś też będę tak malował :)

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Ładny oddział, podoba mi się :) Z detali rzuciły mi się w oczy tarcze i broń na ostatnim zdjęciu =D> W ogóle metaliki dobrze wyszły. Podstawki dają radę, nie ma co narzekać - tylko movement tray ma inne odcienie trawy i piasku chyba, nie? Zupełnie, jakby by był od innego regimentu ;) A jeśli chodzi o skórę orków, to bardzo interesujący odcień, ciekawa mieszanka. Sztandar też rzuca się w oczy z dobrym, stonowanym freehandem. Poza tym ożywia cały oddział tą czerwienią :)

Aha, gdzieniegdzie kły orków są niestarannie pomalowane :twisted:

Ale poza tym to ładnie wszystko wyszło :)
I tak jak powiedział Raptaparat - zawsze miło obejrzeć pomalowany oddział w jednym tonie :)

Pozdrawiam
Sławol
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Bardzo MRRRRROCZNY oddział, fajny

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Bardzo przyjemny regiment, bez fajerwerkow ale solidna robota...zebym ja mial takie zawziecie :(
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

bardzo OK :)

Nietykalny
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Nietykalny »

bardzo fajne klimatyczne tylko zdjęcia troszkę nieczytelne! może być na nic arcydzieło tak samo jak i porażka malarska.. nie widać za dobrze! widocznie foty bez statywu robione.. ale cały oddział prezentuje się znakomicie

ODPOWIEDZ