Oreczki na stół
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Oreczki na stół
Oreczki z przeznaczeniem do grania, więc bez szaleństw malarskich Z zamierzenia mają się poprostu dobrze prezentować podczas gry.
miłego oglądania i kometowania
miłego oglądania i kometowania
-
- Warzywo
Bardzo ładnie i starannie wykonane, łącznie z movement trayem. Osobiście wolę takie bardziej soczyste kolory na orkach, ale to już jest kwestia wizji armii. Nie wiem czy to kwestia zdjęcia, ale cieniowanie na sztandarze z tyłu jest dużo ładniejsze niż z przodu. Z tyłu masz pełne przejście tonalne a z przodu praktycznie tylko zarysowane krawędzie zmarszczonego płótna.
I jeszcze mam takie pytanie: Jak malowałeś czerwień na sztandarze? Naprawdę bardzo ładnie wyszła.
I jeszcze mam takie pytanie: Jak malowałeś czerwień na sztandarze? Naprawdę bardzo ładnie wyszła.
No Antar.... jak na Ciebie to pieknie
Dobra , a na powaznie - czysto pomalowani bez fajerwerkow , ale klimat trzymaja. Mi bardzo pasuja. Szmata wyszla czadersko. Kolor skory mi sie nie podoba , taki jakis wyblakly - chociaz kojarze foty moich gobasow - w realu mieli oczojebna skore , a na Twoich fotach jakas dziwna....
Dobra , a na powaznie - czysto pomalowani bez fajerwerkow , ale klimat trzymaja. Mi bardzo pasuja. Szmata wyszla czadersko. Kolor skory mi sie nie podoba , taki jakis wyblakly - chociaz kojarze foty moich gobasow - w realu mieli oczojebna skore , a na Twoich fotach jakas dziwna....
Podstawki takie a nie inne bo do całej armii mają pasować Co do sztandaru to z przodu jest więcej pofalowań i zależało mi by uzyskać większy kontrast. Kolorki jakich użyłem, mieszanka czarnego z blood red i później blood red + bleached bone. Ot cała tajemnica Skóra też mi się średnio podoba ale pasuje do mroczengo klimatu w jakim miał być malowany oddział
Poza tym dziwnym odcieniem skóry (chodź do mrocznego oddziału pasuje ) wszystko okej Sztandar najlepszy
Ładny oddział, podoba mi się Z detali rzuciły mi się w oczy tarcze i broń na ostatnim zdjęciu W ogóle metaliki dobrze wyszły. Podstawki dają radę, nie ma co narzekać - tylko movement tray ma inne odcienie trawy i piasku chyba, nie? Zupełnie, jakby by był od innego regimentu A jeśli chodzi o skórę orków, to bardzo interesujący odcień, ciekawa mieszanka. Sztandar też rzuca się w oczy z dobrym, stonowanym freehandem. Poza tym ożywia cały oddział tą czerwienią
Aha, gdzieniegdzie kły orków są niestarannie pomalowane
Ale poza tym to ładnie wszystko wyszło
I tak jak powiedział Raptaparat - zawsze miło obejrzeć pomalowany oddział w jednym tonie
Pozdrawiam
Sławol
Aha, gdzieniegdzie kły orków są niestarannie pomalowane
Ale poza tym to ładnie wszystko wyszło
I tak jak powiedział Raptaparat - zawsze miło obejrzeć pomalowany oddział w jednym tonie
Pozdrawiam
Sławol
- Chaoschild
- Chuck Norris
Bardzo przyjemny regiment, bez fajerwerkow ale solidna robota...zebym ja mial takie zawziecie
-
- Powergamer Rozpiskowy
bardzo fajne klimatyczne tylko zdjęcia troszkę nieczytelne! może być na nic arcydzieło tak samo jak i porażka malarska.. nie widać za dobrze! widocznie foty bez statywu robione.. ale cały oddział prezentuje się znakomicie