Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
- Kedziorson
- Masakrator
kapturek0....to nic trudnego spanikować rinoxy... wystarczy odstrzelić cokolwiek obok lub wymagować
- Kedziorson
- Masakrator
bruiser z imieniem (+1T i głupota) na ten format będzie niezniszczalny...nei licząc głupoty....i siedge breaker'er...na czołg ...a reszta spoko
- Kedziorson
- Masakrator
Bruiser HA, luck, pistolety,
siedge breaker,
imie: +1T i głupota
Bucher
bangstick
Buczer
DS
bule golę
25 gnoblarów
2*4 IRONI jedni z warbannerem
rinox duzy muzyk...nie wiem jak w pts. ale powinieneś zmieścić
jak zostanie coś to wrzucaj traperów
siedge breaker,
imie: +1T i głupota
Bucher
bangstick
Buczer
DS
bule golę
25 gnoblarów
2*4 IRONI jedni z warbannerem
rinox duzy muzyk...nie wiem jak w pts. ale powinieneś zmieścić
jak zostanie coś to wrzucaj traperów
- Kedziorson
- Masakrator
jutro Ci wleje statystyki
Ok będę bardzo wdzięczny.
Właśnie wczoraj (praktycznie i dzisiaj ) sklejałem mój pierwszy batalion ogrów.Siedziałem nad tym 8 godzin xDDD I tak się popatrzyłem na moich bulsów, i stwierdziłem , że sa podobni do siebie,Jak ich urozmaicić ?? Co im dodać??Na razie nie przyklejam gnoblarów bo najlepiej ich pomalowac najpierw bo potem będę miał problemy z nimi.
Właśnie wczoraj (praktycznie i dzisiaj ) sklejałem mój pierwszy batalion ogrów.Siedziałem nad tym 8 godzin xDDD I tak się popatrzyłem na moich bulsów, i stwierdziłem , że sa podobni do siebie,Jak ich urozmaicić ?? Co im dodać??Na razie nie przyklejam gnoblarów bo najlepiej ich pomalowac najpierw bo potem będę miał problemy z nimi.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
_SkaVen_ - myślę, że chociażby różnorodne tatuaże pomogą...
a zasady rhinoxów - http://www.forgeworld.co.uk/downloadswarhammer.htm
Czy ktoś wklei mi link ze statystykami ogrów??? Pozdr.
Przykro mi ale to niepoprawne zasady ;/GreatTaurus pisze:_SkaVen_ - myślę, że chociażby różnorodne tatuaże pomogą...
To jest beta... Spójrz na to że tam jest mounted model, któremu można dokupić dodatkową broń ręczną;P
Poprawne były na stronie gw... ale ich wycofali wiec nima;/
A czy słyszeliscie plotki o planowanym uściśleniu w faq-u przyszłym. Ma on miedzy innymi dotyczyc co jest monsterem a co nie itd.
Chodzi o fakt, ze ogry beda uznane na stale za infantery i beda mogly miec bonus do save,a za hand weapon i tarcze (bule z 4+ savem moga byc mlotem na karzda piechotke z s3 i od koni mniej ran bedzie )
Taka dygresja
Pozdro
Chodzi o fakt, ze ogry beda uznane na stale za infantery i beda mogly miec bonus do save,a za hand weapon i tarcze (bule z 4+ savem moga byc mlotem na karzda piechotke z s3 i od koni mniej ran bedzie )
Taka dygresja
Pozdro