Wiedzmin
Moderator: Zaklinacz Kostek
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
kupić oryginał.Terradon pisze:Mam pytanie... Zainstalowałem ostatnio cracka do wiedźmina i nie pokazują mi się save'y z czasu, gdy cracka jescze nie było, chociaż są one na kompie... Co mogę zrobić
.... Mam oryginał, a właściwie ma go mój brat.... A że on ciągle siedzi przed kompem, a Wiedźmaka przechodzi już chyba 3-ci raz to myślałem, że zainstaluję go na kompie u siebie i zcrackuję, żebym mójł grać niezależnie od brata... Zcrackowałem, ale mam właśnie problem z save'ami...
Aż dziw ze mnie tu jeszcze nie było. Wiedźmin jest swietny. Fabuła wciagająca jak nie wiem co. Przez świeta siedzialem i w tydzień przeszedłem. Co prawda na łatwym ale zawsze Problem sprawiła mi tylko Bestia na samym poczatku ( brak wprawy? ) i kilka upiorów na raz gdzieś w 4 rozdziale (ciągłe ogłuszenie nie jest fajne...) Teraz zaczynam grać na trudnym tylko jakoś czasu nie mam...
BTW walczył ktos takim mieczykiem co to go można w 4 rozdziale kupić? Taki wygięty, za 3 tysiaki chyba, jakies bonusy miał...
BTW walczył ktos takim mieczykiem co to go można w 4 rozdziale kupić? Taki wygięty, za 3 tysiaki chyba, jakies bonusy miał...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ja myślę że strach, zaskoczenie i całkowite oddanie papieżowi.
To tylko alfa jak na razie. Ale wiem że będzie zasobożerna na pewno.
To tylko alfa jak na razie. Ale wiem że będzie zasobożerna na pewno.