Wymyśliłem coś takiego, bo jest turniej na takie pkty niedługo no i się zastanawiam, albo zagram tak, albo defensywnie na magii, ale taka rospiska to coś nowego i mi się podoba, tylko powiedzcie co by tu dopracować i czy nie jest to zbyt łatwe do zniszczenia
Savage Orc Big Boss @163
-orc chariot, l.armour, great weapon
Goblin Big Boss @94
-great spider, martog's best basha, l.armour, shield
24x Orc Boyz @174
-shields, fcg
10x Savage Boyz @100
-2nd weapons
5x Wolf Riders @76
-muzyk, spears, bows
5x Spider Riders @71
-muzyk
6x Savage Orc Boar Boyz @177
-fcg, spears, shields
6x Squig Hoppers @90
Giant @205
Total:1150
Models:59
Casting/dispel pool:2
Co o tym myślicie? Jest mnie malutko, ale chyba w walce wrecz moge dokopac tymi oddzialami.
Ofensywne orki na 1150
Ogólnie to rozpa nie miażdży
jeśli nie chcesz za dużo zmieniać to moim zdaniem ten heros gobliński jest bez sensu, słabiak w walce, jeszcze nawet nie wiesz ile się ruszy nie chce mi się iśc po army book'a ale nie jestem pewien czy zwykły gobos może ujezdzać giant squiga. wrzuć za niego caddy'ego albo dopakuj savage'y na piechote albo hoppersów.
jeśli nie chcesz za dużo zmieniać to moim zdaniem ten heros gobliński jest bez sensu, słabiak w walce, jeszcze nawet nie wiesz ile się ruszy nie chce mi się iśc po army book'a ale nie jestem pewien czy zwykły gobos może ujezdzać giant squiga. wrzuć za niego caddy'ego albo dopakuj savage'y na piechote albo hoppersów.
Szypul pisze:en heros gobliński jest bez sensu, słabiak w walce, jeszcze nawet nie wiesz ile się ruszy nie chce mi się iśc po army book'a ale nie jestem pewien czy zwykły gobos może ujezdzać giant squiga
Piotr3K pisze:Goblin Big Boss @94
-great spider, martog's best basha, l.armour, shield