Chaos Chosen Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Sztandar pożądnie i ciekawie zrobiony,a te podstawki jak dla mnie troche za jasne ale pomysł był dobry. Czekam na reszte. Pozdr
Świetne podstawki! Sztandar też bardzo fajny.
Jak robiłeś te rogi? Mógłbyś opisać krok po kroku? Bo fajnie wyglądają, zrobiłbym takie moim dzikom, ale nie wiem jak to się robi- nie wychodzi mi jakoś).
Jak robiłeś te rogi? Mógłbyś opisać krok po kroku? Bo fajnie wyglądają, zrobiłbym takie moim dzikom, ale nie wiem jak to się robi- nie wychodzi mi jakoś).
Kolejne zdjecia. Koniki gotowe:
Ciąg dalszy nastąpi.
A co do rogow, to jest tu kombinacja Graveyard Earth, kommando, Bleached, Bleached z białym i troche inku
Ciąg dalszy nastąpi.
A co do rogow, to jest tu kombinacja Graveyard Earth, kommando, Bleached, Bleached z białym i troche inku
Widzę klasyczny wzorek na bardingach Jedynie te czerwone szarfy nie bardzo mi pasują do ogólnej tonacji... Może gdyby były trochę ciemniejsze... Co nie zmienia faktu, że oddział prezentuje się bardzo dobrze
Na tych zdjęciach wyglądają bardzo ładnie. A może zrobiłbyś zdjęcie jednego konia, ale z bliższej odległości? A najlepiej tego z kolcami na bardingu, drugiego od lewej.
Dobra robota, czekam na więcej
Pozdrawiam
Sławol
Super barding! Powiedz proszę jakich kolorów używałeś (i w jakiej kolejności) malując te wzory- plis?
swietna robota....czekam na koncowe fotki
Zwłaszcza freehandy na bardingach się fajnie prezentują. Jedyne, czego można by się przyczepić, to (jak zauważył Sławol) czerwony materiał - jest za jasny i trochę psuje efekt. Rogi też nie zachwycają, ale wpisują się w tonację. Generalnie na baaardzo duży plus
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
wygląda coraz fajniej;) przychylę się do petycji o fotki pojedyńczego konia:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
jest cudnie:) koniki prezentuję się świetnie. Przynajmniej z tych ujęć, ale też podpisuję się pod prośbą o większą fotkę pojedyńczego modelu.
Czerwony materiał faktycznie mógłby być krwiście czerwony z jakmiś większym kontrastem (proponowałbym blood red zmieszany z czarnym jako kolor wyjściowy), a nie taki niewinnie jaśniutki
Czerwony materiał faktycznie mógłby być krwiście czerwony z jakmiś większym kontrastem (proponowałbym blood red zmieszany z czarnym jako kolor wyjściowy), a nie taki niewinnie jaśniutki
Robi się coraz ciekawiej... Czekam na więcej
-
- Powergamer Rozpiskowy
jak dla mnie zbyt czysto pomalowane ... takimi czystymi kolorkami żaden elf by nie pogardził hhe ;p
co nie zmienia faktu że praca naprawdę znakomita! najbardziej mi sie podobają złote wzory ... co do czerwieni to fakt że troszeczkę kiczowato wygląda... nie ze nie pasuje tylko może zbyt jaskrawa ta czerwień.. sprobuj może bordowy kolor użyć
co nie zmienia faktu że praca naprawdę znakomita! najbardziej mi sie podobają złote wzory ... co do czerwieni to fakt że troszeczkę kiczowato wygląda... nie ze nie pasuje tylko może zbyt jaskrawa ta czerwień.. sprobuj może bordowy kolor użyć
Jasne zdaję sobie sprawę że schemat dość popularny ale nie ja go wybierałem :D:D
Dorzucam foto:
A co do czerwieni, to ona jest od Blood Red + Chaos Black do Blood Red-a ale nie wiem czemu tak wyszło ;D W każdym razie planuje tam domalować cośzeby było fajniej a nie tak czerwono
Dorzucam foto:
A co do czerwieni, to ona jest od Blood Red + Chaos Black do Blood Red-a ale nie wiem czemu tak wyszło ;D W każdym razie planuje tam domalować cośzeby było fajniej a nie tak czerwono
Nie no bardzo fajnie wygląda taki barding Teraz czekamy na jeźdźców