Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
TomCio, prosiłem...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Aaaaa Zaraza i Kapitan Hak są na naszej-klasie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
jak rowniez Twoja Stara, Moja Stara i wszystke ciocie i wujkowie
Nasza Klasa jest chyba glownie dla pokolenia naszych rodzicow, ktorzy nie mieli takich udogodnien w utrzymywaniu kontaktow jak my teraz.
Teraz wszyscy moga sie dowiedziec, ze ten Kowalski z lawki obok mieszka teraz w Tokio, a Baska poluje na na malpy w Afryce
Nasza Klasa jest chyba glownie dla pokolenia naszych rodzicow, ktorzy nie mieli takich udogodnien w utrzymywaniu kontaktow jak my teraz.
Teraz wszyscy moga sie dowiedziec, ze ten Kowalski z lawki obok mieszka teraz w Tokio, a Baska poluje na na malpy w Afryce
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
nasza-stara.pl
Zakładamy?
Zakładamy?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Myślałem, że chodzi ci o nutki i wy********jTomash pisze:TomCio, prosiłem...
W takim razie tego też już nie będę używać
czuje si eniezwykly. dzis o godzinie 10.32 (zaznaczam ze jest poczatek stycznia) obudzil mnie spiew ptaka. ale taki charakterystyczny dla wiosny. to bylo takie... fi fu. fi fu. czulem sie lekko zazenowany tym ze musze tego wysluchiwac 13 stycznia, czyli wtedy kiedy teraz powinna byc jeszcze cisza na drzewch.
swoja droga to dosc dziwne ze w warszawie (przynajmniej komorowie) juz jest wiosna.
swoja droga to dosc dziwne ze w warszawie (przynajmniej komorowie) juz jest wiosna.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jeszcze będzie -20, nie ciesz się.Siasek pisze:czuje si eniezwykly. dzis o godzinie 10.32 (zaznaczam ze jest poczatek stycznia) obudzil mnie spiew ptaka. ale taki charakterystyczny dla wiosny. to bylo takie... fi fu. fi fu. czulem sie lekko zazenowany tym ze musze tego wysluchiwac 13 stycznia, czyli wtedy kiedy teraz powinna byc jeszcze cisza na drzewch.
ja sie nie ciesze. ja nad tym wlasnie ubolewam gdyz moja deska placze! a jak wrocilem ze snowparku w bialce to sie tak maxymalnie glupio czulem zerkajac ukradkiem na ta zieloną i swierzutka trawe! poprostu zle i nidobrze.
a gorka szczesliwicka jak nie dzialala tak niedziala nadal...
a gorka szczesliwicka jak nie dzialala tak niedziala nadal...