Mnie to mówisz... ja tu muszę sprzątaćRaptaparat pisze:Przez ta wiosne w styczniu trolli sie na forum sporo wykluwa :]
Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale te trolle nie biorą się z choinki, kto je karmi?
niewiadomo. jesli te sie teraz wyklują, to na wiose moga zaczac na nowo nowy proces prokreacyjny. wniosek? na wiosne mze byc ich jeszcze wiecej.Raptaparat pisze:Spojrz na to z innej strony - jak teraz ich wyploszysz to wiosna bedziesz mogla chodzic na spacery zamiast siedziec przed komputerem
tak wiec skaven- powodzenia
niewiem jak sie mnoza trole. ale w szkole mnie chyba uczyli ze u nich tez jest Pan plemnik i Pani komórka. ale glowy niedam.
czy Neo i Trinity w matriksie mieli dzieciaka zanim trinity zostala podziurawiona przez rury?
Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy. - Terry Pratchett
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
a co? czyzbys miala jakies niemile blizsze kontakty z niziolkami?
pokaz ktory skaven, my sie zajmiemy tym osobnikiem. normalnie tak mu skopiem poracz ze niebedzie wiedzial ktoredy w gore. zero litosci.
Zwłaszcza ten niewidzialny xD
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A ja myślałam, że to od HitleraFensir pisze: PS. 88 strona tematu, Odyn
Kurde, nieważne, jak Frodo patrzy na Sama i co łączy go z Gandalfem, po prostu malując normalnych rozmiarów warhammerowe figurki [a nawet trochę większe] i dostawszy nagle takiego mikrusa trochę mi było nieswojo ale chyba nie wyszedł źle
Hak mnie wykorzystuje do malowania swoich figsów