To było co najmniej niesmaczneDead_Guard pisze:Twoją starą wywalili z pracy w banku spermy bo podpijała
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Sama jesteś niesmacznaSkavenblight pisze:To było co najmniej niesmaczneDead_Guard pisze:Twoją starą wywalili z pracy w banku spermy bo podpijała![]()
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
zamuliłeś, i to jak - myślę, że nikt nie robi sobie tutaj żartów na poważnie, BTW pomysł tych żartów jest trochę dziecinny, IMO myślę, że warto czasem powypisywać takie głupoty i nie obrażać ludzi w realuNietykalny pisze:(..)
ps. sorki że zamuliłem ;p
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
lolNietykalny pisze:komu jak komu ale mamie jaka by nie była raczej nie wypada ze tak powiem wyzywać.... jeden ma taką drugi siaka , ja osobiście mam niepełnosprawną mamę od urodzenia.. dla wielu śmieszną jest osobą i wielu za sam śmiech z mojej mamy zbierało zęby z podłogi, dla mnie jest mamą za którą bym zabił więc cały ten temat jest płytki i nudny...
po co wam te teksty skoro nigdy do nikogo tak nie powiecie bo przynajmniej ja za taki teks o mojej mamie bym po prostu wcisnął oczy do środka głowy osobie która by tak powiedziała... i myślę ze raczej każdy powinien mieć szacunek dla matki.