Płock, Tumskie Wzgórze 4
http://www.osmiornica.info/phpBB2/viewt ... 0932#30932
tu można szukac pary Nijlor-ze ;D
a co do blatow, to naprawde o tym bardzo intensywnie mysle ;D
a jak nie da rady to mozna zawsze kilka stolow z zobic z 3 lawek...mierzylem je maja po 50 cali szerokosci i 25 dlugosci
wiec 3 lawki i hulamy ;]
tu można szukac pary Nijlor-ze ;D
a co do blatow, to naprawde o tym bardzo intensywnie mysle ;D
a jak nie da rady to mozna zawsze kilka stolow z zobic z 3 lawek...mierzylem je maja po 50 cali szerokosci i 25 dlugosci

Potwierdzenie zgłoszenia z Ostrowa Wlkp. :
Team I - Oscar Flamberg (ID1909) - Imperium + Noak (ID1671) - Bretonnia
Team II - Doomdiver (ID1629) - Chaos + Noggin (ID1670) - Tomb Kings.
W przypadku II teamu mogą jeszcze zmienić się armie, ale zespół pojawi się napewno. Rozpiski prześlemy w terminie do 20.II pod adres wskazany w pierwszm poście.
Team I - Oscar Flamberg (ID1909) - Imperium + Noak (ID1671) - Bretonnia
Team II - Doomdiver (ID1629) - Chaos + Noggin (ID1670) - Tomb Kings.
W przypadku II teamu mogą jeszcze zmienić się armie, ale zespół pojawi się napewno. Rozpiski prześlemy w terminie do 20.II pod adres wskazany w pierwszm poście.
No cóż Wilqu - Oscar Flamberg to prawdziwy syn dumnego ......tfu.... Imperium ( to wstawka, która zawsze towarzyszy wiernemu słudze Pani Jeziora, gdy mówi o krainie za Szarymi Górami
). Jeżeli chodzi o prawa autorskie, to obawiam się, że kolega Oscar będzie miał tu pierwszeństwo. Reprezentujemy raczej ligę oldboyów ( i to w jej górnej granicy wiekowej).

Ehhh ta młodzież.
Nie wiem czy zauwazyłes Gobo ale Ośmiornica robi pielgrzymke do was.
2 PIMP cary jadą z załogą 4 zespołów.
Nie wiem czy zauwazyłes Gobo ale Ośmiornica robi pielgrzymke do was.
2 PIMP cary jadą z załogą 4 zespołów.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
jakas zaluzja Reyki? ogolnie czlowiek sie poci i haruje, zeby potem uslyszec "ehhh ta mlodziez?" spoko...
ogolnie z informacji z placu boju... na ten moment jest wszystko dopiete... sala zaklepana, mysle o zakupie 3 blatow jak pisalem wczesniej... mozliwe ze obijemy wszystko...jak dorwe tania wykladzine..
poza tym narazie mam 1 nagrode...nad druga kombinuje ;D mianowicie ma to byc limited BSB black orców
dla drugiego zwycięzcy tez cos niedlugo wykombinuje 
poza tym w planie jakieś jedzenie..pewnie jak ostatnio ciastka, kawka, herbatka i co tam kto jeszcze chce
(jak dobrze pujdzie to znowu sciagne kolezanki do obslugi czajnika ;D )
pozdro
ogolnie z informacji z placu boju... na ten moment jest wszystko dopiete... sala zaklepana, mysle o zakupie 3 blatow jak pisalem wczesniej... mozliwe ze obijemy wszystko...jak dorwe tania wykladzine..
poza tym narazie mam 1 nagrode...nad druga kombinuje ;D mianowicie ma to byc limited BSB black orców

poza tym w planie jakieś jedzenie..pewnie jak ostatnio ciastka, kawka, herbatka i co tam kto jeszcze chce

pozdro
Nie no Koral.Jak są fajne to niech robią herbatkę, ja chętnie będę po nią chodził ( i to często ).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Pijąc z kumplami szkocką rzuciłem tekst:
"Nie lubię starych.Najbardziej lubie 12-14 letnie.Ale im młodsza tym bardziej mi pasuje."
Później stwierdzili że to moje motto życiowe.
Więc niech sobie będą młode.Przynajmniej się je wychowa.
P.S Dla wtajemniczonych: życie nie kończy się na jednej kobiecie.
"Nie lubię starych.Najbardziej lubie 12-14 letnie.Ale im młodsza tym bardziej mi pasuje."
Później stwierdzili że to moje motto życiowe.
Więc niech sobie będą młode.Przynajmniej się je wychowa.
P.S Dla wtajemniczonych: życie nie kończy się na jednej kobiecie.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken