LATAJĄCY CYRK
LATAJĄCY CYRK
zastanawiam sie nad zlozeniem latajacego cyrku i pytanie jest takie jak sie spisuje u tych ktorzy tym graja i czy lepiej wziasc lorda defensa czy otwieracza do puszek
Ja gram na lordzie z KB na LT na pegazie. Do tego 2x4 pegazy FCG
Spisuje mi sie to bdb, lepiej niz zwykla bretka.
IMO taka mniejsza wersja cyrku,ale da sie to o wiele bardziej wygiąc
Spisuje mi sie to bdb, lepiej niz zwykla bretka.
IMO taka mniejsza wersja cyrku,ale da sie to o wiele bardziej wygiąc
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
-
- Warzywo
Zaraz,zaraz!Z tego co mi wiadomo można grać tylko jednym oddziałem pegazów to jak jest?
Nie wiem skad takie informacje. W rulebooku jest napisane ze jak lord jest na pegazie to znika limit 0-1 na pegazy. Nic o bohaterach nie ma. Jedyno co cie wtedy ogranicza to limit specjali.PoNuRy pisze:jak masz lorda na pegazie masz wtedy dwa unity pegazaów a za kazdego bohatera na pegazie dodatkowy unit, ale max chyba mozesz miec 4 oddziały
Pozdrawiam
Pelzak
to co mówi pełzak.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
360 ->bo są unit of flyers
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Ponury, kto Ci sprzedał takie informacje? ;DPoNuRy pisze:jak masz lorda na pegazie masz wtedy dwa unity pegazaów a za kazdego bohatera na pegazie dodatkowy unit, ale max chyba mozesz miec 4 oddziały
ja osobiscie cyrku nie lubie... chyba dlatego ze genek na pedziu jest slabszy od gryfowego i łatwiej go zdjac niz z oddziału... a poza tym nie ufam jakos pegazom.. rzuty nie pujda i juz jest mnoglia... a tak to lance jeszcze przynajmniej maja CR ;D
no dobra miałem lekkie zacmienie wtedy jak pisałem tamte farmazony:P po prostu nie gram na cyrku a tak jakos mi sie wydawało:P
co do pegazów, hmm ja zawsze gram na jednym oddziale 4 panów z FCG, i jak znam zycie czestonie zdaja terrorów starchu itp, i bardzo lubią uciekac za mape:P ale ogólnie jednostka bardzo potężna i silna, ale nie jako podstawa armii.
co do pegazów, hmm ja zawsze gram na jednym oddziale 4 panów z FCG, i jak znam zycie czestonie zdaja terrorów starchu itp, i bardzo lubią uciekac za mape:P ale ogólnie jednostka bardzo potężna i silna, ale nie jako podstawa armii.
Hahaha pegazy to plewy i nic nie robią.PopieramGobo pisze: ja osobiscie cyrku nie lubie... chyba dlatego ze genek na pedziu jest slabszy od gryfowego i łatwiej go zdjac niz z oddziału... a poza tym nie ufam jakos pegazom.. rzuty nie pujda i juz jest mnoglia... a tak to lance jeszcze przynajmniej maja CR ;D
Pozdro Poćwicz
p.stylko mi nie pisz ze nie napisales ze nic nie robia i ze gryf jest de best^^
Koncepcje to moze i kazdy ma, ale to on cisnie lokala za lokalem ;DGobo pisze:eh, szukasz kolego powodu do dymu? zle trafiles.. a i tak nie zmienisz mojego myslenia, ze pegazy to plewa.. wybacz... kazdy z nas ma swoja koncepcje gry... no i mi cyrk do szczescia nie jest potrzebny..
Po prostu nie wmawiaj innym ze pegazy są słabe bo jest to nieprawdą. Nieskromnie powiem ze gralem troche wiecej bitew od Ciebie i pegazy to jeden z najlepszych oddzialow w warhammerze chcesz tego czy nie.Pograj troche na turniejach najlepiej tych ogolnopolskich i wymien sie opiniami z ludzmi.Kazdy Ci powie ze to wlasnie pegazow boi sie najbardziej.
Drogi Diuku... nie twierdze wcale, że pegazy sa slabe.. wrecz przeciwnie.. jest to najlepsza jednoska latajaca w calym WFB... i nie dziwie sie ze ludzie sie ich boja! aczkolwiek uwazam ze wiecej jak jeden oddzial 4-5 pedzie fcg nie jest mi potrzebny
co do ilości bitwe rozegranych to mogblym smialo polemizować z Toba
a ze ciśniesz turnieje to sie nie dziwie.. bretka to nie jest trudne... sam mam w rankach generalskich 2 miejsca jak gram bretka (juz od paru turniejow...tylko malowanie lezy..) no i jakos sobie bez pedziow radze ale kazdy gra jak lubi
pozdrawiam
co do ilości bitwe rozegranych to mogblym smialo polemizować z Toba
a ze ciśniesz turnieje to sie nie dziwie.. bretka to nie jest trudne... sam mam w rankach generalskich 2 miejsca jak gram bretka (juz od paru turniejow...tylko malowanie lezy..) no i jakos sobie bez pedziow radze ale kazdy gra jak lubi
pozdrawiam
- sir Curiam
- Powergamer Rozpiskowy
Osobiście doświadczenie mam dużo mniejsze niż koledzy, ale jakoś ciężko mi sobie wyobrazić grę bretką głównie na pegazach...
jak to wygląda?
Gram errantry war i średnio mi na turniejach idzie
jak to wygląda?
Gram errantry war i średnio mi na turniejach idzie