Moderator: misha
wg moich informacji wynika, ze oszczednosc jest 0.5 funtabigees pisze:a jak sie beda kreowaly ceny? bo jak sobie policzylem wg plotek z warseera, to spearhead wart 105 poundow zawieral bedzie figsy i ab za razem 88 poundow...?Szaman pisze:chyba 22 luty... AB bedzie w nim na pewno. sam go bioreManfred pisze:Kiedy dokładnie będą Spearheady dostępne w sklepach ?
I czy na pewno będzie w nim Armybook ?
wiem i juz o tym pisalem kilka stron wczesniej - zdolny jestes, znajdziesz sobiePiotrax pisze:Hym... w urodziny mojej siostry?Nie wiesz Szamanie co w nim bedzie? Moze sam bym się skusił
0.5 funta na kazdym boxsie, czy w ogole za calosc?Szaman pisze: wg moich informacji wynika, ze oszczednosc jest 0.5 funta
jak kupisz spearhead to zaoszczedzisz pol funtabigees pisze:0.5 funta na kazdym boxsie, czy w ogole za calosc?Szaman pisze: wg moich informacji wynika, ze oszczednosc jest 0.5 funta
a moze gdzie indziej to pisalemPiotrax pisze:Może nie jestem taki zdolny na jakiego ?wyglądam?O batalionie i owszem pisałeś. Ale o spearhedzie czy jak to się tam zwie, już nie. Przejżałęm wszystkie twoje posty do grudnia
ja wiem, ze byloby fajnie, ale wszystkiego powiedziec nie moge. i tak nie jestem pewien, czy za duzo nie mowieFedek pisze:Szamanie, fajnie byłoby, jakbyś uchylił rąbka tajemnicy co do poziomów magii wąpierzy. Z którym będą zaczynali thralle/counci i ile będzie można dokupić, no i ewentualnie dokupić z "bloodlinów".
ani lepszy, ani gorszy. po prostu inny.Chaoschild pisze:A tak na serio warto kupic Spearheada chociazby z powodu roznorodnosci nowych wzorow jednostek jakie dostajemy. Moim zdaniem bedzie to lepszy zakup niz Battalion.
to akurat chyba dobrze?Barbarossa pisze:To wszystko oznacza, że trzeba od początku gry realizować jakąś dobraną do sytuacji taktykę magiczną, żeby wyciągać scrolle przeciwnika i go cisnąć. W dużo większym stopniu niż obecnie, kiedy starczyła litania "średnie wskrzeszenie, nowy oddział zombie".
Hmm.. czy dobrze, czy źle, pewnie wyjdzie w praniu. W każdym razie nie ma sensu robić bitew "na cmentarzu" pt. wykurz nekromantów, albo odwiedziny u wujka grabarza. Już nic nie wstanie za pleckami, niczym w niskobudżetowym horrorze.Szaman pisze:to akurat chyba dobrze?Barbarossa pisze:To wszystko oznacza, że trzeba od początku gry realizować jakąś dobraną do sytuacji taktykę magiczną, żeby wyciągać scrolle przeciwnika i go cisnąć. W dużo większym stopniu niż obecnie, kiedy starczyła litania "średnie wskrzeszenie, nowy oddział zombie".