Z cyklu "Twoja stara..."
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Powergamer Rozpiskowy
no jak będziesz sobie tak tłumaczył to rozumiem czemu tutaj ludzie obrażają innych i jakaś nagonka jest ciągle na kogoś hehe
ty tłumaczysz sobie to tak że tutaj napiszesz a w realu nie
a ja tłumacze sobie że w realu nikt by nie miał odwagi być takim chamem i dlatego mamy tu wieeelu chamów głownie najbardziej wybujałych z tego forum co jest żałosne
jak macie sie wyżywać to w jakimś bardziej elokwentnym temacie a nie o starej czy nowej ;p .. ja tylko oceniłem płytkość tego tematu ;p
ty tłumaczysz sobie to tak że tutaj napiszesz a w realu nie
a ja tłumacze sobie że w realu nikt by nie miał odwagi być takim chamem i dlatego mamy tu wieeelu chamów głownie najbardziej wybujałych z tego forum co jest żałosne
jak macie sie wyżywać to w jakimś bardziej elokwentnym temacie a nie o starej czy nowej ;p .. ja tylko oceniłem płytkość tego tematu ;p
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nietykalny, potrzebowałam trochę czasu, by zrozumieć, że Ty naprawdę nie rozumiesz...
"Twoja stara" nie ma nic wspólnego z nagonkami na kogoś czy obrażaniem... zazwyczaj jest zwyczajnym żartem. Oczywiście mało inteligentnym czy głębokim - ale ŻARTEM. I nie pamiętam, by ktoś się tu za to obraził, zwłaszcza że to bezosobowy stek absurdów... zaś próby obrażania konkretnych osób wycinam.
To tyle.
"Twoja stara" nie ma nic wspólnego z nagonkami na kogoś czy obrażaniem... zazwyczaj jest zwyczajnym żartem. Oczywiście mało inteligentnym czy głębokim - ale ŻARTEM. I nie pamiętam, by ktoś się tu za to obraził, zwłaszcza że to bezosobowy stek absurdów... zaś próby obrażania konkretnych osób wycinam.
To tyle.
temat moze plytki ... ale o to chodzi
to oczywiste ze w realu kazdy szanuje swoja matke ... wiec nie ma co sie oburzac
to oczywiste ze w realu kazdy szanuje swoja matke ... wiec nie ma co sie oburzac
- pio_eustachy
- Wałkarz
trochę to bezczelne...Treevill pisze:lolNietykalny pisze:komu jak komu ale mamie jaka by nie była raczej nie wypada ze tak powiem wyzywać.... jeden ma taką drugi siaka , ja osobiście mam niepełnosprawną mamę od urodzenia.. dla wielu śmieszną jest osobą i wielu za sam śmiech z mojej mamy zbierało zęby z podłogi, dla mnie jest mamą za którą bym zabił więc cały ten temat jest płytki i nudny...
po co wam te teksty skoro nigdy do nikogo tak nie powiecie bo przynajmniej ja za taki teks o mojej mamie bym po prostu wcisnął oczy do środka głowy osobie która by tak powiedziała... i myślę ze raczej każdy powinien mieć szacunek dla matki.
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
no pewnie ... jak ten temat ... po cholere ciagniesz to dalej ... flamik juz sie skonczylpio_eustachy pisze:trochę to bezczelne...
Twoja stara jest bezczelna
- marcus_cheater
- Oszukista
Wracając jeszcze do tego co pisał Nietykalny, to jak wymyślam takie teksty, to w żadnym wypadku nie mam zamiaru nikogo urazić... Nawet jak mówię o tym kolegom w szkole, to wyjaśniam, że to nie tyczy się ich matek, tylko jest stworzone tak, żeby po prostu rozśmieszyć i ewentualnie rozładować napięcie...:p Jak kogoś obraża, to co tutaj piszę, no to sory, ale te słowa nie są skierowane do żadnej konkretnej osoby, więc nie ma czym się przejmować...
A teraz wracając do słów Skavanblight, czyli do tematu...:
Twoja stara cofnie kijem Wisłę...
Twoja stara wie co powie ryba...
Wszystko jest względne... Ale Twoja stara jest bezwzględna...:p
Twoja stara nie jest narcyzem... Ona po prostu koch piękno...
A teraz wracając do słów Skavanblight, czyli do tematu...:
Twoja stara cofnie kijem Wisłę...
Twoja stara wie co powie ryba...
Wszystko jest względne... Ale Twoja stara jest bezwzględna...:p
Twoja stara nie jest narcyzem... Ona po prostu koch piękno...
Najlepsze podsumowanie zamulawczego offtopaRaptaparat pisze:Twoja Stara nie rozumie żartów o Twojej Starej.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Twoja stara piszczy w trawie
lol ... niezle
Twoja stara karmi trolle
Twoja stara karmi trolle
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Rozwaliło mnie , wyobraźcie se jak to wygląda XDTreevill pisze: Twoja stara karmi trolle
- pio_eustachy
- Wałkarz
Uwielbiam ten serial
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Twoja stara gra w telenoweli "Dwarf Slayer o stu kontach"
-
- Powergamer Rozpiskowy
Pytanie do matki co było gorsze:
to czy ojciec kłamał czy jak od nas odszedł
teraz sam jestem ojcem kopią bez wzoru
nie dać plamy w tej kwestii to kwestia honoru!
do tematu:
Gdyby twoja stara nie brała do buzi mógłbym być twoim tatusiem ;p
do tematu:
- pio_eustachy
- Wałkarz
TS mnoży przez zero.
TS czyści kible Cyganom.
TS przeczytała Internet.
mały update: TS klepała biede z Teresą z Kalkuty
TS czyści kible Cyganom.
TS przeczytała Internet.
mały update: TS klepała biede z Teresą z Kalkuty
Ale kurde wierszyki walisz jak patrysia.Nietykalny pisze:Pytanie do matki co było gorsze:
do tematu:
Ale żeby nie było że offtop
Twoja stara kasztaniaki.