witam, na wejsciu przepraszam ze nie sformulowalem zadnej dokladnej rozpiski ale musze zamiescic ten temat bo bede niedlugo dokonywal zakupow wiec musze sie zorientowac czy moj plan jest w miare przyzwoity.
figurki ktore posiadam:
5 chaos knights
5 wilkow
5 wilkow
5/5 best herd
5/5 best herd
3 dragon ogry
10 wariors
ex champion na koniu
dokupie:
5 chaos knightow
6 furii
mortalowy chariot
figurke odpowiadajaca dragon princowi
rozpiska (mniej wiecej) xxxx punktow
d.princ mark nurgla 4lvl czarodziej + zestaw itemkow ( dobiore cos)
ex champion na koniku z gw + itemkami (dobiore cos)
5 knightow fcg tu siedzi ex champion
5 knightow fcg warbanner
3 dragon ogry armor,gw
chariot + mark of nurgle
5/5 herd 2 heand bronie
5/5 herd 2 heand bronie
5 wilkow
5 wilkow
10 wariorsow muzyk
6 furii
10 knigtow jada za zaslona wilkow, dragon ogry obok za herdem, 2 herd szuka maga/maszyny, chariot wjezdza w piechote 10 wariorow flankuje piechote (moze nawet chosena im dac..) furie lataja z princem sieja terror strach i poploch Bwww!
takie figurki mi sie podobaja i mniej wiecej tak chce zbudowac armie.. nie bedzie moze chodzaca maszyna do zabijania ale mysle ze cos ugram.. co sadzicie?
dziekuje za wszystkie uwagi.
nurgiel - pomocy
bardzo ciekawie by to wyglądało, na pewno nic miażdżącego, ale miło można by tym pograć ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ja bym jednych z knightów zrobił chosenów, natomiast exalteda dał na deamonic mounta, żeby sobie hasał sam
no i dać mu flaila, shield i gaze of the gods
demonowi - (demon prince nie dragon prince
) dałbym tylko 3 lvl, 2 kostki dispella i tak są, a 5 kostek do czarowania powinno wystarczyć
zrób szczegółową rozpę to pomożemy z nią dalej![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ja bym jednych z knightów zrobił chosenów, natomiast exalteda dał na deamonic mounta, żeby sobie hasał sam
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
demonowi - (demon prince nie dragon prince
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
zrób szczegółową rozpę to pomożemy z nią dalej
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mysle nad 7 x knights + mag na koniu [nurgle] + 8 x knights [nurgle] outnumberki...