Napewno będę, ale nie wiem czy skołuje 5*25 orków

b_sk pisze:Ja też powiedziałem Dzikowi, że będę, więc trzeba będzie uderzyć, problem w tym, że muszę najpierw całą armię ogrów pomalować, a średnio mi się chce.SUMO pisze:Nie wiem czy pojawi sie Łódź (mam nadzieje ze tak) ale mnie prosze zapisac obiecałem wkońcu Dzikowi że będę i będę.
Najfajniejsi.A wy co myslicie ze jestescie fajni ze sie nie przebierzecie?
Ja byłem już na kilku takich sylwestrach i zawsze było zajebiście. Ale sylwester to jedno a turniej to drugie. Pozatym przez "klimatyczny strój" nalezy chyba rozumieć coś w klimacie swojej armii albo chociaż w klimacie WFB. Jeśli cała zabawa ma mieć sens to chyba nie należy promować strojów wogule nie zwiazanych z battlem.Ja miałem w tym roku sylwestra przebieranego i opcja była bardzo fajna. Im wiecej osob sie przebierze co roku tym lepiej bo zacznie to byc swoista tradycja i ludzie beda chetniej w tym uczestniczyc. Idziesz do lumpa i w wiekszosci sa jakies rzeczy typu peleryna batmana na 6 zł, albo stroj kota
Bitew jest 6.Nie podoba mi sie ze jest tylko 5 bitew i tyle samo pkt za malowanie co na arenie bodajze, ale tam było 6 bitew.
nie chcesz zostac pojechany jak kacper?nie podoba mi się rozbudowana ocena malowania i punkty za strój -
ale może chociaż będę miał brechty z ludzi przebranych za czarodziejów czy naszych ligowców , którzy walcząc o punkty do ligi przebiorą się za królewny śnieżki
Motor to jest ocena klimatu z turnieju ktory organizowales TY w grudniu:Motor pisze:Strój to głupota, a nie specyfika ośrodka, Jerzyn się przebiera za nindże i jaki to ma związek z klimatem DE to ja nie wiem, lepiej dać więcej punktów za historię armii, może małolaty nauczą się pisać wypracowania. Wczoraj zajebałem Jerzynowi z Ratlinga 4 kośćmi za te jego durnoty.
Pewnie kiedyś miałem plan przebrać się za Gutter Runnera, założyć jakieś szmaty i wymazać się gównem, ale chyba bym nie dał rady, chociaż z drugiej strony pewnie przeciwnicy oddawali by mi bitwy masakramiGreen Knight pisze:Dobra... wydało się.
Przyznaj, że wyszła twoja prawdziwa szczurza natura.