DE 1,5k
DE 1,5k
szlachcic 187
-pożeracz życia
-krwawa zbroja
-pegaz
-płaszcz,tarcza,lanca
szlachcic 169
-pegaz
-ciężka,płaszcz,lanca
-tarcza z ghrond
czarodziejka 2lvl 155
-pieczęć z Ghrond
18xkorsarze muzyk,sztandar 195
5xDR muzyk,kusza 127
5xDR muzyk,kusza 127
12x FCG egzekutorzy 162
18x wiedżmy, FCG, człowiecza zguba 289
6x widma 84pkt
pozdrowienia
-pożeracz życia
-krwawa zbroja
-pegaz
-płaszcz,tarcza,lanca
szlachcic 169
-pegaz
-ciężka,płaszcz,lanca
-tarcza z ghrond
czarodziejka 2lvl 155
-pieczęć z Ghrond
5xDR muzyk,kusza 127
5xDR muzyk,kusza 127
12x FCG egzekutorzy 162
18x wiedżmy, FCG, człowiecza zguba 289
6x widma 84pkt
pozdrowienia
I believe in Honour.!
Rozpiska fajna, ale brakuje jej kilku rzeczy. Po pierwsze wiedźmy, egzeki i korsarze służą głownie do wspierania głównego klocka włóczników. Dlatego proponowałbym zmianę 18 wiedźm i korsarzy do dwunastu i by ci ostatni mieli tylko muzyka. Z lajftejkerowco-bludarmorowca zdjąłbym płaszcz, tarczę i lancę i dał w zamian halabardę. Na początku ukrywasz się tym szlachcicem nabijasz sejwa do 1+, a następnie huzia. Tego drugiego szlachcica bym wywalił. W zamian dał czarce 'płaszcz mrocznej gwiazdy'. Za tak zwolnione punkty dodałbym kloc włóczników i jednego bolca do zdjęcia przeszkadzajek. To tyle.
dzięki.Nad boltem mogę się zastanowić , właściwie lepiej zamienie szlachcica na bolca.Włoczników nie lubię ,ponieważ zamierzam grać ofensywnie , a szarżując nie zyskuję ataków z 2 szeregów
Wiedzmy zredukuję do 12 i starczy mi na kolejny bolec lub mogę pozbierać na 10x kuszników.Czy opłaca sie brać Człowieczą zgubę dla boss od widźm? ja używam egzeków doo wsparcia korsarzy ,a wiedzmy sobie w zupełności poradzą
chyba...
KIedyś myślałem czy zamiast tego drugiego szlachcica nie dać chorązego armii i włożyć go do korsarzy a ich w centrum frontu
pozdro
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
pozdro
I believe in Honour.!
Chorąży jeszcze na takie punkty nie jest potrzebny. Manbane opłaca się dawać, bo babka wypłaci 4 z siłą 4-6. Reszta w porzędku.
dobra teraz rozpa wyglda taaaak:
szlachcic 185
-pożeracz życia
-krwawa zbroja
-pegaz
-płaszcz,halabarda
czarodziejka 2lvl 170
-pieczęć z Ghrond
-tom furiona
5xDR muzyk,kusza 127
5xDR muzyk,kusza 127
12x FCG egzekutorzy 162
12x wiedźmy, FCG, człowiecza zguba211
6x widma 84pkt
1xbolec100
12xkusze z muzykiem137
total1498
pozdro
szlachcic 185
-pożeracz życia
-krwawa zbroja
-pegaz
-płaszcz,halabarda
czarodziejka 2lvl 170
-pieczęć z Ghrond
-tom furiona
5xDR muzyk,kusza 127
5xDR muzyk,kusza 127
12x FCG egzekutorzy 162
12x wiedźmy, FCG, człowiecza zguba211
6x widma 84pkt
1xbolec100
12xkusze z muzykiem137
total1498
pozdro
I believe in Honour.!
ciekawe, bardzo Ciekawe, tylko tej czarodzijce bedzie cięzko czarowac ja bym jej dał zamiast tomu płaszcz mrocznej gwiazy. Bo gdy przykładowo grasz dark lore i wyrzucisz 1 i 6 to black horrou(6) cięzko jest wyrzucic na 2 kosciach : ) dotego dac 10 nie 12 kuszników i wywalic muzyków z dr, kuszników i wiedzm co daje Ci 2xkusze na DR które napewno wiecej zrobią.
ale to tylko moje zdanie : )
ale to tylko moje zdanie : )
mam kusze na DR-przeczytaj najpierwa.Wyrzucić muzyka z DR do najgłupsza rzecz jaką słyszałem od gracza. Nierozumiem jednej rzeczy.skoro bazow pula kości wynosi 2+2za 2lvl a mogę używać 3 to po co mi kolejna kość?
pozdro Druchi
pozdro Druchi
I believe in Honour.!
Bo czarka 2lvl może korzystać z trzech kostek mocy max. Szybciej zużyjesz kości rozproszenia przeciwnika. Reszta tak jak mówiłem spoko. A przeszkadzajki to: fasty, zwiadowcy, słabe latacze.
Ekchm, ekchm. Kto używa oczu nie błądzi.Tularian pisze:
5xDR muzyk,kusza 127
5xDR muzyk,kusza 127
12x FCG egzekutorzy 162
nikt nie każe rozstawić bolców obok siebie, a jak wyjdzie wykopa jest szansa, że po ostrzale 2 bolców sie schowa. Jak nie to trudno, ale jest nadzieja, że balisty skutecznie przyciągną uwagę przeciwnika i zajmie on się bardziej łatwymi 200 pts, a nie np. swoją flanką
Jak ktos ma wykopki to zazwyczaj nie 1, tylko wiecej. Pozatym masz tu 2 obsługantów którzy nieprzetrzymają praktycznie zadnej szarzy. Jeśli grasz przeciwko warzywu to moze i pobiegnie i tak bedzie chciał zrobic, ale doświadczony generał napewno nie zostawi od tak sobie flanki.
Zamiast pieczeci byłby dobrym pomysłemmi tu brakuje dispel scrolli