Arte, Blog Imperialny

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Pistoliersi mają fajne oczy :P
Tabletop taki
A pegaza to ja bym nie robił w bardingu ;)

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

zauwazylem ze sporo ludzi na sile stara sie robic jak najmniejsze czarne kropki na oczach przez to wygladaja jak oczy kompletnych swirow lub jakby na kiblu cisneli kloca ... a wystarczylo by zrobic wieksza kropke i wygladalo by normalnie

Awatar użytkownika
Aenarion
Pseudoklimaciarz

Post autor: Aenarion »

fajne kropki na tyłkach koni :P aha i jeszcze super są wyrazy twarzy pistolersów :twisted: chyba są wściekli lub zniesmaczeni tym że pistolety są ciężkie. :)
M jak masakra niepozorna tak. :twisted:
---------------
:x Wpisz się :shock:

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

Zgadzam się z Treevil'em. Dodatkowo, zrób tak żeby nie patrzyli na wprost, ale na boki. Jeśli źrenicami "dotkniesz" brzegu oka, to będą wyglądać naturalnie.
Sorry za kiłę, ale robione w paint'cie :P
Obrazek

Nie malujesz długo, więc nie spodziewaj się cudów. Nie zniechęcaj się i ćwicz. I pod żadnym pozorem nie kupuj bejcy.
Za rok będziesz malował lepiej niż mizianie bejcą, a jeżeli zaczniesz bejcować, to zatrzymasz się na takim poziomie na zawsze.

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

wiem, no dzieki za komenty :D
maluje tak na poważnie od 4 miesiecy gdzies
to sa jedne z pierwszych figurek pomalowanych ( inne byly juz pomalowane wiec ja je lekko poprawialem)

ODPOWIEDZ