Czołgi
Moderator: #helion#
A ja sobie zrobie taki balon.A co.Znudziło mi się budowanie czołgów(mam juz 7) i czas na coś nowego.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Mogli by wprowadzić jednostkę birdmanów zrzucających napalm.
Albo jakiegoś dużego latacza zrzucającego duzy blast s4 (coś w stylu żyrosa dwarficiego ale po przerobkach).
Albo jakiegoś dużego latacza zrzucającego duzy blast s4 (coś w stylu żyrosa dwarficiego ale po przerobkach).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
nie mogłem się powstrzymać od śmiechu ( a te koła to po prostu
miodzio )
Dlaczego? Ludzie jakoś stworzyli całkiem dużo motorów różnych typów a mechaniczny koń rażący piorunami dalej jest poza ich zasięgiem.Reyki pisze:http://lh6.google.es/paurabassa/R4-okzg ... imgmax=640
To poprostu już jest przeginanie pałeczki.
Tak na serio mechaniczny koń to kretyństwo i dziwie sie że taki nowotwór przeszedł.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Patrząc na ten motorek przyszedł mi głupi pomysł. Odział takich deminalcerów. Figurki pistoliersów tylko że z lancami i tarczami na takich mechanicznych koniach....
5xd3 impaktów z siłą 4 przy szarży, 5 ataków z siłą 5 z jeźdzców i ataki koni.
5xd3 impaktów z siłą 4 przy szarży, 5 ataków z siłą 5 z jeźdzców i ataki koni.
Nie jeździ, ale w walce zadaje obrażenia, nawet oddziałowi, który ma na plecach. Ot, taki paradoksargoth pisze:Mam takie pytanie. Wiadomym jest że nasz poczciwy czołg nie jeździ do tyłu. Co się zatem dzieje gdy ktoś szarżuje na jego tył? Czy nie ma żadnej możliwości odparcia ataku?
Co jeszcze? Wzieli by sie nie za głupoty tylko zbalansowali wewnętrznie imperium. Według mnie czołg to najgorsza rzecz jaka imperium spotkała bo nie bardzo jest alternatywa tego cholernej kupy złomy do tego nic innego nie ruszone jest bo przecież macie czołg wiec po co wam jakieś tam zbalansowanie piechoty, normalny generał czy magiczne sztandary, zamiast armii piechoty (według autora podręcznki był pisany pod armie piechoty sic!) mamy armie pancerną.