Swordmasters Champion Konwersja
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Swordmasters Champion Konwersja
Czempion do mojego drugiego oddziału. Nie chciałem mieć dwóch identycznych więc zrobiłem sobie innego
Ostatnio zmieniony 22 sty 2008, o 16:12 przez Phoenix, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie sie podoba jedynie ten miecz jakis taki wieeeeeelgachny
Wlasnie fajnie bo wyglada jakby mial dwuraka... Superancko wyglada...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- GraveDigger
- Chuck Norris
Mi tez sie podoba ! Ale miecz zeczywiscie troche nieproporcjonalny, ale klimat jest
jak bys zobaczyl mojego count's championa do GSGraveDigger pisze:Mi tez sie podoba ! Ale miecz zeczywiscie troche nieproporcjonalny, ale klimat jest
miecz z krzyzem jest od niego wiekszy, a na dodatek trzyma do w łapce jednej
a zmienione jest chyba zbroja, miecz i rączka
- GraveDigger
- Chuck Norris
pokazArte pisze:jak bys zobaczyl mojego count's championa do GS
miecz z krzyzem jest od niego wiekszy, a na dodatek trzyma do w łapce jednej
to jest "sklejka" z generalskiego boxa ... nie widze tu wymodelowanych rzeczy no faktycznie ta glowa jest "wmodelowana" ale to chyba wszystko ... co nie zmienia faktu ze figsa jest fajna
Coś mi się wydaje, że podstawę stanowi muzyk SM z mieczem od lorda (na smoku), główka chyba też...
Ostatnio zmieniony 19 sty 2008, o 21:18 przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz.
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Gdyby był zielony to by było lepsze wrażenie bo tak to chyba mu głowę przyklejono (chyba ) Nie wiadomo co oceniać ;PKerim pisze:A co tu jest, za przeproszeniem, skonwertowane?
gdyby był zielony to by był goblinkiem
miecz przyklejony, łeb demona - włosy? słabo widać, więc nie wiem, czy to taka łapa czy dolepione coś.
Generalnie nie cierpie tych kiecek na elfach - jak by co to używam nóg od wszelakich eldarów, i na nie dopiero kiecki
miecz przyklejony, łeb demona - włosy? słabo widać, więc nie wiem, czy to taka łapa czy dolepione coś.
Generalnie nie cierpie tych kiecek na elfach - jak by co to używam nóg od wszelakich eldarów, i na nie dopiero kiecki