Jakie prawdziwe

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
gdybym cię nie znał osobiście to bym cię nazwał debilem i ogulnie szukał bym konfrontacji.Fanatyk pisze:http://i165.photobucket.com/albums/u63/ ... poster.jpg
Spoko. Przy okazji, ateizm nie jest religią.MUKER pisze:Wierzącym jest każdy niezależnie od religii, nawet ateizm jest swego rodzaju religią. A, że podciągnąłem to pod katolicyzm, bo mimo wszystko wiara dominująca w naszym kraju (choć niekoniecznie w kraju twórcy obrazka), więc taki skrót myślowy, za który przepraszam.
religia
1. «zespół wierzeń dotyczących istnienia Boga lub bogów, pochodzenia i celu życia człowieka, powstania świata oraz w związane z nimi obrzędy, zasady moralne i formy organizacyjne»
Zaprzeczyłeś sobie. Sztuka to.MUKER pisze: Mimo wszystko (tak przynajmniej zauważyłem/wydaje mi się), że większość linków z żartami anty kościelnymi to ty zapodajesz, nieraz się gęsto, często obnosisz z tym, że masz wiarę gdzieś i jakoś mnie już to mierzi lekko. Nie chcę nikogo nawracać niech se każdy wierzy lub nie, nawet i w różowe słonie jak tylko mu to pasuje. Śmieje się i sam zapodaje jakieś niby anty kościelne żarty i nie widzę w tym nic złego, bo potrafię z dystansem do wielu rzeczy podejść i się z nich śmiać.
Wiesz, akurat religia jest przedmiotem dowcipów od długiego czasu i nie my to wymyśleliśmy. To jest żywy temat - coś nowego się pojawi to można się pośmiać. Zresztą, możesz pośmiać się z ateistów - wolność Tomku w swoim pościeMUKER pisze: Reasumując moja interpretacja taka a nie inna, bo dużo już tego typu rzeczy leciało, a w większości wiadomo były o jaką wiarę chodzi. Po drugie jestem dzisiaj maruda i tak se skomentowałem, że nudzą mnie żarty na jedno kopyto ciągle z tego samego. Chyba jedynie Twoja stara jest na tyle ciekawa, że możnaby z niej żartować latami.
Tego mi właśnie brakowało.coś nowego się pojawi to można się pośmiać
Hmm akurat żadnego kawału nie znam, moze ktoś zapodać? Albo może lepiej po prostu dowolny kawał (oczywiście niepoprawny politycznie, bo o tym jest temat)Zresztą, możesz pośmiać się z ateistów
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)